Šport in prosti čas

Zložljivo sobno kolo ne vzame veliko prostora

zlozljivo sobno koloSi želite rekreacije, pa za to nimate veliko časa? Se želite rekreirati na sobnem kolesu, pa zanj v stanovanju nimate prostora? Ne skrbite, rešitev je zložljivo sobno kolo Fitnesshop podjetja Tunturi, ki je zložljivo sobno kolo Cardio FIT B20 X-BIKE. Kot nalašč je za praktično vsakogar, ki si želi vsakodnevne rekreacije, pa za to nima veliko časa, kot tudi za vse tiste, ki se želijo rekreirati na sobnem kolesu, pa zanj v stanovanju nimajo dovolj prostora. Namreč omenjeno zložljivo sobno kolo lahko po vadbi pospravite kar v omaro ali pod posteljo ali pa na drug primeren prostor v vašem stanovanju, kjer vas ne bo motilo med tem, ko ga ne uporabljate.

Zložljivo sobno kolo je enostavno za uporabo

Če boste kupili zložljivo sobno kolo v Fitnesshop trgovini, vam bo strokovnjak podrobno predstavil delovanje kolesa, vam pokazal kako enostavno se kolo sestavi pred uporabo in nazaj zloži po uporabi. Postavljanje kolesa za uporabo in zopet sestavljanje po uporabi je tako zelo enostavno, da bo vsakdo za vsako od teh dveh opravil porabil zgolj kakšno minuto. Zato je dejstvo, da je zložljivo sobno kolo, ki smo ga omenili v začetku tega prispevka več kot enostavno za uporabo. Ima pa to zložljivo sobno kolo eno omejitev, in sicer da je primerno za uporabnike, ki imajo manj kot 110 kg telesne teže, sicer pa je to zložljivo sobno kolo primerno za prav vsakogar, ki se želi rekreirati kar doma in ima v svojem stanovanju prostorsko stisko.

25 minut vadbe na dan zadošča

Zelo pomembno je, da veste, kakšne vadbe izvajati in kako se vadbe na sobnemu kolesu sploh lotiti. Splošno pravilo je, da že 25 minut vadbe na dan zadošča, da boste v doglednem času dosegli svoje zastavljene cilje, pa naj si bodi to pridobitev kondicije ali pa zgolj izguba telesne teže. Ni pa nujno, da že takoj od začetka vadite 25 minut na dan, lahko začnete tudi z zgolj nekaj minutami, seveda pa ni niti prepovedana daljša vadba. Na to in ono vprašanje, vam bodo z veseljem odgovorili v omenjeni trgovini.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja