Šport in prosti čas Turizem

Zip line Bovec za vse adrenalinske navdušence

zip line

V Kaninskem pogorju, v neokrnjeni naravi gorske doline Krnica se lahko spustite po jeklenih vrveh in drvite skozi enega največjih evropskih zip line parkov – to je zip line Bovec. Pred skokom vas pritrdijo na jeklenico, nato pa skočite v globino. Med spustom lahko dosežete hitrost tudi do 60 kilometrov na uro. Bi radi izvedeli, kako si lahko zagotovite to neponovljivo doživetje? Preprosto, samo kliknite na to povezavo: https://www.mojedarilo.com/ex/408/28/zipline-bovec in si rezervirajte mesto. Posamezna jeklena vrv povezuje posamezne več sto metrov oddaljene točke, zato boste kljub dokaj visoki hitrosti lahko kar nekaj časa uživali med poletom visoko nad gozdovi, pod nogami pa se vam bo razprostrl prekrasen razgled na Zgornje Posočje.

zip line Bovec

Zip line Bovec vam ponuja edinstveno doživetje

Vaše avanturistično potovanje se bo najprej začelo z desetkilometrsko vožnjo do prve zip line Bovec točke. Ko pridete na štartno mesto, vas bodo tam pričakali izkušeni vodniki, ki vam bodo tudi podrobno razložili vse, kar morate vedeti o spustu, ki sicer v povprečju traja skupno do tri ure. Nato vas bo vodnik pripel za škripec z varnostnim pasom in takoj boste lahko začeli s svojim prvim spustom po zip line Bovec do naslednje postojanke, do katere boste leteli kot ptica. In nato boste to še nekajkrat ponovili, tako da se boste na koncu spustili po skupno 3,2 km dolgih jeklenih vrveh s hitrostjo 60 kilometrov na uro.

oprema za zip line

Pazite na ustrezno opremo

Kljub temu, da gre za zabavno in vznemirljivo doživetje, ne smete pozabiti na lastno varnost. Predvsem je treba omeniti, da je spust po zip line Bovec primerno le za osebe, starejše od 7 let. Za vse, ki se ga želite udeležiti, pa velja nasvet, da naj imajo s seboj primerno športno obutev, kot so športni copati oziroma pohodni čevlji. Doživetje lahko kupite in v obliki darilnega bona, lahko tudi podarite svoji boljši polovici, prijateljem ali sodelavcem ob različnih priložnostih, saj se spusti izvajajo vse leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja