strešniki gerardSe vam zdi, da Gerard pretirava s svojim motom, ko pravi, da je kralj med strehami? Če boste pogledali vse njihove prednosti in jih primerjali z drugimi proizvajalci, vas bodo te prednosti zagotovo prepričale, saj so res odločno boljše. Res je, da vas bodo želeli tudi drugi proizvajalci prepričati, da so njihovi strešniki kvalitetni, vendar verjemite, da toliko prednosti, kot jih strešniki tega proizvajalca vključujejo v enem izdelku, praktično ne boste našli nikjer. Seveda je treba dodati, da so ti strešniki daleč najboljša rešitev v primeru, da upoštevate tudi kvaliteto, če gledate res izključno samo ceno in čisto nič drugega, potem verjetno ne boste prišli tako ugodno skozi, vendar pa za nekaj evrov na kvadratni meter res ni smiselno varčevati, ker si boste naredili le več škode kot koristi.

 

Gerard strešniki imajo kar 6 velikih prednosti pred njegovimi tekmeci

Še vedno iščete prave strešnike za vas in se še niste odločili za tistega proizvajalca, ki bi bil najbolj primeren za vas? Potem poglejmo, zakaj so Gerard strešniki daleč najboljša rešitev. Za kakšne stare objekte je izjemno pomembno, da so strešniki lahki, saj na ta način ni treba menjati celotne konstrukcije, ki bo zdržala težo strešnikov, ker nekateri strešniki so namreč izjemno težki.

Hkrati je pokrivnost teh strešnikov izjemno velika, površina je lahka, saj so narejeni iz valjanega jekla, ki je zaščiten z aluminij – cinkovo prevleko posuto s kamenčki, zato je posledično poskrbljeno tudi za izjemno lep izgled dolga leta, obnavljanje pa tudi ni nič potrebno, ker je pokrivnost velika, pa je tudi polaganje kritine izjemno hitro. Za ljudi, ki živijo na območju z močnim vetrom, torej pri nas Primorska, je izjemno pomembno to, kako varni so strešniki pred vetrom. No, z Gerardom ste lahko prepričani, da ne boste imeli več skrbi, hkrati tudi pri nameščanju ne boste potrebovali tudi betona, da se strešniki pritrdijo, kar pomeni, da so stroški namestitve strešnikov bistveno nižji.  Potrebujete sploh še kakšen dodaten razlog za nakup? Pa je, pred čisto vsemi vremenskimi neprilikami boste lahko brez strahu, da bo prišlo do poškodb.