Dom in vrt

Za kleparstvo več odštejete pri neravni strehi

kleparstvo

V kolikor ste si na svoji strehi zamislili kar precej neravnin, frčado, ki je po možnosti celo kakšne posebne oblike, potem imate zaradi vsega tega po vsej verjetnosti tudi zapleten sistem žlebom, kar računajte na to, da vas bo kleparstvo prišlo bistveno dražje kot v primeru, da se ne strehi nahaja le kak dimnik in je streha prav enostavnega naklona, sicer pa povsem ravna. Če si boste izbrali za kritino podjetje Gerard, potem si vsekakor izberite iz njihove spletne strani kleparstvo, ki je v vaši bližini. Seznam vseh kleparjev, ki so pooblaščeni za to kritino, najdete tukaj: https://www.gerardroofs.si/sl/krovstvo-kleparstvo. To velja v vseh primerih za to kritino, še posebej pa, če imate streho, kot opisano na začetku, torej polno neravnin. Če si želite, da bo kleparstvo na vaši povsem neravni strehi dobro izvedeno, potem si res izberite pooblaščenega kleparja, pa četudi boste izbrali kritino katerega drugega proizvajalca.

Kleparstvo za neravne strehe je zahtevno

Vsekakor se morate torej v naprej zavedati vseh posledic, ki jih neravna streha prinaša. Ker je kleparstvo na takšni strehi zahtevno, je tudi končna cena opravljenega dela višja. Prav tako dela potekajo veliko hitreje, dela so pa pri taki težavnosti različno kvalitetno opravljena. Če boste izbrali koga, ki nima ravno veliko izkušenj, ali pa celo ne ve točno, kako se kritina obnaša, potem lahko v naprej odmislite, da bo delo opravljeno popolno. Več boste lahko našli »štukarije«, grše bo vse skupaj, veliko sreče pa boste imeli tudi, če bo klepar svoje delo opravil popolno. Zato se še posebej v takšnih primerih odločite za najboljše kleparstvo, ki ga lahko dobite.

Se vam zdi cena za kleparstvo visoka?

Če imate neravno streho, potem je povsem logično, da bo končni račun bistveno višji, saj bo klepar tudi porabil bistveno več materiala, ki pa sploh ni poceni. Še posebej veliko boste plačali za žlebove, če si boste izbrali boljše, tako da ste v končni fazi vedno še najbolj odgovorni za končni račun sami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja