Šport in prosti čas

Z omega 3 do fantastičnega počutja

omega 3

Zakaj zopet govora o omega 3, če pa je bilo napisanega že toliko? Enostavno zato, da boste ljudje že enkrat spoznali, kako pomemben je omega 3 za naše telo. kljub temu, da ima omega 3 tako velik pomen na naše telo, pa ga žal telo ne more proizvesti samo. Zato je edina možnost, da ga začnemo vnašati v telo. načinov je veliko, zagotovo pa so eden najbolj prepoznanih načinov prav ribe. Ampak pozor, nikar ne mislite, da vse ribe vsebujejo omega 3 in predvsem vse ribe sploh niso zdrave za nas. Predvsem tiste večje so postale nasičene s toksičnimi snovmi kot je tudi živo srebro, zato se jim raje izogibajte in uživajte majhne ribe kot so losos, skuša, sardini, sardoni, ostrige in podobno, se pravi da je riba čim manj časa v morju. Potem imate možnost, da omega 3 užijete tudi z lanenim semenom, chia semeni, lešniki in podobnim. Verjetno pa se vam je ob vsem tem pojavilo vprašanje, koliko na teden? Veliko, za kar pa marsikdo nima časa.

Omega 3 kapsule so idealna rešitev za modernega človeka

Če si ne predstavljate, da bi na teden 3 – 4 krat jedli ribe, ali pa neprestano uživali chia semena – se pravi na dnevni bazi, potem so omega 3 kapsule najboljša izbira. Kljub temu, da gre za prehranski dodatek, se mu ne izogibajte, če želite zdravo živeti, saj prehranski dodatki niso tak bav bav kot vidi večina. Z uživanje omega 3 kapsule si boste izoblikovali popolno postavo, predvsem se boste rešili tiste zoprne maščobe okoli pasu, veliko boste naredili za krvožilni sistem, predvsem boste preprečili možnost za nastanek kapi, ki vas lahko zaznamuje tudi celo življenje, prav tako pa ta nenasičena maščobna kislina pomaga tudi pri ohranjanju dobrega vida. Če se boste odločili za kapsule, bo to zagotovo najbolj enostavna rešitev, saj zaužijete samo 2 kapsuli dnevno in zadovoljite vse potrebe.

Niso vse omega 3 kapsule dobre

Žal pa tudi tukaj ne moremo mimo različnih ponudnikov teh kapsul, ki večinoma želijo samo zaslužek, ni pa jim najbolj pomembno to, da kupcu ponudijo najboljši možni izdelek. Tako boste v številnih kapsulah lahko zasledili, da omega 3 kapsule nimajo prečiščenega ribjega olja, torej vsebujejo tudi toksine, prav tako pa tudi ne vsebujejo tako visokega deleža teh maščob. Večinoma boste našli odstotke nekje okoli 35 %, medtem ko ima Golden Tree Omega 3 delež 70 %, kar je občutna razlika.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja