Storitve

Vsebinski marketing: ker je lična spletna stran redko dovolj

Vsebinski marketing

Vsebinski marketing je ustvarjanje in distribucija raznolikih spletnih vsebin – od besedil na blogih do video predstavitev – s katerimi dandanes lahko učinkovito dosežemo veliko število potencialnih strank. Kvaliteten vsebinski marketing kot tudi vsebinska optimizacija spletnih strani, dve izmed osrednjih storitev, ki jih ponuja podjetje Dominatus, sta ključnega pomena pri povečanju obiska spletnih mest in posledični prepoznavnosti vaših storitev ali izdelkov.

Ker se v podjetju Dominatus zavedajo, da zgolj lična spletna stran ni dovolj za uspešnost podjetja, temveč je osrednjega pomena tudi učinkovit vsebinski marketing, svojim strankam nudijo pomoč pri oglaševanju, ki obsega tako vsebinski marketing kot vsebinsko optimizacijo in tekstopisje.

 

S pravo marketinško strategijo do večje prepoznavnosti in prodaje

 

Prava oglaševalska strategija, ki vključuje tudi kvaliteten vsebinski marketing, lahko občutno poveča obisk vaše spletne strani – nekatera stranke podjetja so zgolj s slednjim obisk svojih spletnih mest povečale za več kot 200%. Poleg vsebinske optimizacije vaše spletne strani, ki bo oblikovana in napisana tako, da se bo po zaslugi ključnih besed vaša spletna stran pojavila kar najvišje na spletnih brskalnikih, pa svojim strankam ponujajo tudi pomoč na področju tekstopisja, t. j. prodajno usmerjenega pisanja. Tistim, ki bi se marketinga želeli lotiti sami, pa v podjetju ponujajo brezplačni spletni tečaj, na katerem boste izvedeli, kaj je vsebinski marketing in kako se ga lotiti ter se srečali z osnovami vsebinske optimizacije spletnih strani in tekstopisja.

dominatus

 

Kako poteka vsebinski marketing?

Po analizi ključnih besed in besednih zvez, vezanih na vsebino spletne strani, zaposleni v podjetju pripravijo natančna tehnična navodila za pripravo besedil – določijo, kakšna naj bo dolžina članka, katere ključne besede naj vsebuje in kolikokrat naj se le-te pojavijo v članku. Ko je članek napisan, je njegova struktura vnovič pregledana, pred objavo na spletni strani pa je poskrbljeno, da v besedilu niso prisotne nikakršne slovnične napake. Cena storitev, ki jih ponuja podjetje, je odvisna od kompleksnosti področja, na katerem delujete, vrste objav, ki jih želite ter obsega sodelovanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja