Tehnologija

Vrhunski telefon Xiaomi 11T za filmsko ustvarjanje

Xiaomi.png1.png

Eden vodilnih proizvajalcev pametnih telefonov na svetu ima vrsto visokokakovostnih in cenovno dostopnih pametnih telefonov, ki so priljubljeni po vsem svetu. Jeseni 2021 je predstavil model Xiaomi 11T, ki nadaljuje tradicijo visoke kakovosti in cenovne dostopnosti. Več o tem mobilnem telefonu si lahko preberete na naslovu https://www.a1.si/telefoni/xiaomi-11t. Nov pametni telefon je opremljen z najnovejšo tehnologijo in ima trendovsko oblikovanje. Na voljo je v različnih barvah in slogih, ki ustrezajo vsakemu okusu. Najpomembneje pa je, da je cenovno dostopen vsem.

Xiaomi

Impresivne specifikacije in osupljiv dizajn

Mobilni telefon Xiaomi 11T je eden najbolj naprednih in inovativnih telefonov na trgu. Z elegantno obliko, vrhunskimi funkcijami in zmogljivostjo ta telefon zagotovo navdušuje. Nekatere od izstopajočih funkcij telefona Xiaomi 11T so: 6,6 palčni zaslon Amoled, ki ponuja osupljive slike in barvno globino, sistem trojne zadnje kamere za zajemanje neverjetnih fotografij in videoposnetkov, velika 5000 mAh baterija za daljši čas uporabe in Android 11 z MIUI 12.5 za uporabniku prijazno izkušnjo. Zaslon Amoled HDR 10+ zagotavlja še boljšo kakovost slike z uporabo višje svetlosti in širšega barvnega razpona. To pomeni, da bodo slike videti bolj realistične in živahne in z več podrobnostmi.

Xiaomi2

Energetsko učinkovit nabor čipov

Xiaomi 11T ima nabor čipov MediaTek Dimensity 1200-Ultra. Gre za nabor čipov, ki obljublja odlično zmogljivost in energetsko učinkovitost. Izdelan je po najnovejšem 7 nm proizvodnem procesu in vsebuje štiri jedra Arm Cortex A87, štiri jedra Cortex A55 ter grafični procesor Mali G52. Zaradi tega je idealna izbira za pametne telefone višjega razreda in druge mobilne naprave. Dimensity 1200-Ultra ima tudi MediaTekovo tehnologijo CorePilot 4.0, ki ponuja inteligentno načrtovanje opravil in upravljanje toplote. To zagotavlja, da lahko čip obvladuje velike delovne obremenitve, ne da bi se pregrel ali izpraznil baterijo. Poleg tega čip podpira hitrosti prenosa LTE kategorije 18 do 1,2 Gb/s. Če iščete najsodobnejši in najboljši mobilni telefon, je ta mobilni telefon vsekakor vreden razmisleka. S svojimi impresivnimi specifikacijami in osupljivim dizajnom je postal uspešnica!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja