Storitve

Vrhunski kontroling za poslovne uspehe

kontroling

Ste samostojni podjetnik (s. p.), delniška družba (d. d.), družba z omejeno odgovornostjo (d. o. o.), družba z neomejeno odgovornostjo (d. n. o.), komanditna družba (k. d.), društvo, zavod idr. in potrebujete kontroling za izboljšanje svojega poslovanja? Računovodski servis Moje računovodstvo zagotavlja odličen kontroling, ki bo sovplival na vrhunske poslovne rezultate vašega podjetja in poslovno uspešnost. Zagotavljajo 100-odstotno jamstvo za vrhunsko kakovost računovodskih storitev, v kakovost svojih storitev ne dvomijo, saj so pripravljeni vrniti denar, če stranke s storitvami ne bi bile zadovoljne. Zavedajo se, kako zelo lahko računovodstvo vpliva na poslovanje podjetja, zato svoje delo opravljajo odgovorno in strokovno. Z računovodstvom se ukvarjajo že več kot dve desetletji, delujejo že od leta 1995. Računovodske storitve pa izvajajo ne samo za podjetja v Sloveniji, ampak tudi v tujini, predvsem na Hrvaškem in v Srbiji.

Zakaj izbrati Moje računovodstvo?

Za računovodske storitve pri omenjenem računovodskem servisu se je smiselno odločiti zato, ker zagotavljajo, da boste z njihovimi storitvami dosegali uspešno poslovanje, poslovni uspeh naročnika njihovih storitev je njihov glavni cilj. Omogočajo tudi optimizacijo vašega poslovanja, zato nudijo najem programa Pantheon in vas uvedejo v delo z njim. Zagotavljajo osebni pristop, računovodske storitve izvajajo v skladu z željami in potrebami naročnikov. Stremijo k strokovnosti svojih storitev, ki temelji na rednem dodatnem izobraževanju na področju računovodstva, davkov in financ. So zelo hitro odzivni, delo pa opravijo kakovostno in strokovno.

Kako kontroling izboljša delovanje podjetja?

Dober kontroling zagotovi, da se vsa področja menedžmenta, torej finančno, dobavno, prodajno in drugo, izvajajo optimalno in čim bolj dobičkonosno. Če kontroling v podjetju ni prisoten, se lahko pojavi tveganje izgubljenih priložnosti in dobička. V tem primeru je poslovodstvo podjetja slabše informirano v zvezi s prodajo izdelkov in storitev, pa tudi pregled nad stroški podjetja je slabši kot v primeru kontrolinga. Zato je kontroling nujen za delovanje sodobnega podjetja, saj zagotavlja stabilnost trenutnega poslovanja podjetja, ob tem pa skrbi tudi za načrtovanje prihodnosti poslovanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja