Tehnologija

Voyo spletna videoteka s številnimi vsebinami

VOYO

Če na televizijskih programih niste našli vsebin, ki bi vam nudile veliko mero zabave, lahko preizkusite Voyo spletno videoteko, kjer lahko izbirate med več kot 5000 televizijskimi vsebinami v vsakem trenutku in poiščete oddajo ali film, ki si jo želite ogledati, ne da bi se pri tem morali prilagajati urniku predvajanja, saj lahko zavrtite določeno vsebino tudi za sedem dni nazaj.

VOYO

Preko ponudnika celovitih komunikacijskih storitev A1 lahko na spletnem naslovu https://www.a1.si/voyo naročite dostop do Voyo vsebin, pri čemer vam ponujajo 14-dnevni brezplačni preizkus storitve, ki je na voljo novim naročnikom, nato pa se naročnina obračunava po fiksni mesečni ceni.

Kaj vse ponuja Voyo spletna videoteka?

V priljubljeni slovenski spletni videoteki Voyo boste našli različne vsebine, do katerih lahko dostopate od kjerkoli in kadarkoli, saj lahko oddaje in filme gledate na različnih pametnih napravah, pri čemer potrebujete le internetno povezavo in uporabniško geslo. Na primer, v živo lahko spremljate tudi različne športne prenose.

Preko aplikacije Voyo pa lahko vsebine gledate tudi na televizorju preko vašega TV operaterja. Ogledate si lahko različne priljubljene šove, originalne serije, risanke, telenovele, filmske uspešnice in filme neodvisne produkcije ter športne dogodke in različne vsebine domače produkcije. TV vsebine določenih slovenskih programov si lahko ogledate tudi za sedem dni nazaj.

Kako se naročiti na Voyo TV na zahtevo?

Slovenski TV operaterji, pri katerih že imate naročene storitve v paketih interneta in televizije, ponujajo dodatne storitve, s katerimi si lahko popestrite gledanje zabavnih in zanimivih vsebin poleg že vključenih programov, ki so zajeti v paketu. Na voljo vam je več Voyo vsebin, ki jih lahko gledate tudi preko pametnega telefona.

A1

Pri ponudniku TV storitev A1 se lahko naročite na opcijo Voyo tako, da vklopite storitev preko treh različnih kanalov. Storitev lahko vklopite v poslovalnicah, preko portala, ali pa pošljete SMS sporočilo na 4040. Pri tem lahko izkoristite tudi štirinajstdnevni brezplačni preizkus, ki začne veljati ob aktivaciji opcije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja