Po vsem svetu razhaja izjemno nevaren virus, ki so ga zdravniki poimenovali kuga 21. stoletja. Čeprav ga mnogi primerjajo z gripo in trdijo, da je slednja pokončala več ljudi, stvar ni tako preprosta. Težava je v tem, da se širi z neverjetno hitrostjo in ljudje nimajo protiteles, da bi jih obranila pred korono. Po zadnjih novicah se lahko prebivalci Slovenije štejejo med srečne. Tukaj je namreč po zakonu treba cepiti že otroke, tudi proti tetanusu. Zato naj bi se bolje upirali najnovejši nadlogi kot prebivalci držav, kjer cepljenje ni obvezno. Tisti, ki ljudi obrani pred boleznimi, je imunski sistem. Lahko mu pomagate, da se okrepi. To storite tako, da vnesete vitamin C v pravi količini.

liposomalni vitamin c

 

Vitamin C je nepogrešljiv pri obrambi

Daleč od tega, da je vitamin C panaceja. Čudežnega zdravila ni, lahko pa pomagate svojemu telesu, da se čim bolje upira vsem motnjam v njegovem delovanju. Človek ga ne more proizvajati sam. Zato se vitamin C vnese le s pomočjo hrane. Zato so živila, ki pridejo na vašo mizo, izjemnega pomena. Uživati je treba polnovredno hrano, ki vsebuje veliko snovi, katerih naloga je izboljšanje delovanja organizma. Kdor zaužije veliko sadja in zelenjave, živi kakovostneje. Nujno potrebujejo vitamin C tudi anemiki. Tem zdravnik predpiše železo v obliki sirupa ali tablet. Prav vitamin C je tukaj ključen. Ob jemanju skupaj z železom, bo telo slednjega absorbiralo bolje.

 

Vitamin C lahko vnesete in nanesete

Ker je vitamin C eden od močnejših antioksidantov, bo vašim celicam pomagal pri boju s prostimi radikali. Ta snov ni le nekaj, kar zaužijete, ne glede na to, ali z živili ali s prehranskimi dodatki. Serum, v katerem je vitamin C, lahko nanesete tudi na obraz in dekolte ter zasijete v vsej svoji veličastnosti. Vaši koži bo povrnil svežino in z obraza bo izbrisal znake utrujenosti. Učinkovito upočasni znake staranja. Še bolje pa je, da zaužiti pripomore k manjši verjetnosti, da zbolite za rakom.