Dom in vrt

Velika izbira vrtne garniture za vaš dom

vrtne garnitureVrtna garnitura v različnih oblikah, modelih, materialih in kompletih stolov ter klubskih miz je odlično pohištvo za popestritev doma na zunanjih površinah teras in balkonov. Z zunanjim pohištvom lahko ustvarite sproščen prostor za druženje, piknike in praznovanje rojstnodnevnih zabav. Pri tem je pomembno, da je pohištvo dovolj udobno, estetsko in hkrati funkcionalno.

Pred nakupom kompleta stolov in mize za na vrt je potrebno vedeti, koliko prostora imate na voljo, saj so od tega odvisne tudi mere vrtne garniture. Poleg tega je dobro upoštevati tudi barvno in stilsko skladnost notranjega pohištva z zunanjim. Pri tem ne gre pozabiti tudi na izbiro skladnih materialov. Ob nakupu je dobro tudi vedeti, koliko vzdrževanja je potrebnega, da boste stole in mize lahko ohranili v prvotnem stanju še dolgo časa, ne glede na zunanje vremenske razmere.

Različni materiali miz in stolov za na vrt

Pohištvo za na vrt je izdelano iz trpežnih materialov, ki so odporni na različne vremenske vplive, kot so nizke temperature in močna sončna svetloba. V primeru dežja je stole in mize najbolje pospraviti pod streho. Pri tem so vrtne garniture precej lahke, zato jih ni težko premakniti iz enega konca na drugega. Nekateri stoli pa so tudi zložljivi, tako da jih je še lažje hitro pospraviti, ko se bliža slabo vreme.

Pri materialih lahko izbirate med v zadnjih letih trendovskim umetnim ratanom, ki daje videz lesa, a hkrati vsebuje trpežne plastične materiale, ki so enostavni za vzdrževanje. Zunanje pohištvo za na vrt je lahko izdelano tudi iz:

  • plastike
  • lesa
  • različnih kovin

Pohištvo za na vrt v različnih modelih

Zunanje pohištvo je običajno sestavljeno iz klubskih miz in stolov, pri čemer je v posamičnem kompletu mogoče kupiti eno ali maksimalno dve mizici ter različno število stolov. Komplet pohištva za na balkone in terase pa lahko sestoji tudi iz mize, enega stola in zunanje sedežne garniture, pri čemer je sedežna garnitura opremljena tudi z blazinami. Ogrodje pohištva je tako sestavljeno iz trpežnih materialov za zunanjo rabo, nanj pa se položijo blazine v različnih barvah.

Specializirani spletni ponudnik različnega pohištva za dom na strani www.dom24.hr nudi moderne vrtne garniture v različnih oblikah ter v kakovostnih in trpežnih materialih, pri čemer so blazine različnih velikosti vključene v ceno nakupa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja