Storitve

Valentinove ideje lahko vključijo tudi dodatne veščine

Valentinove ideje

Čas je, da začnete zbirati Valentinove ideje. Ni treba, da to počne vsak posameznik v paru zase. Presenečenje je sicer nekaj lepega, odvisno od tega, komu se postavi vprašanje, ali ima rad presenečenja. Še bolje je, ko se par skupaj pogovarja o idejah, kako bi preživel valentinovo. Ta del je zabaven del procesa, misije, kako organizirati čim lepše valentinovo, ki bo lepa izkušnja za oba. S skupnimi močmi boste lažje prišli do Valentinove ideje, ki bo po okusu obeh in ne le enega. Par, ki je skupaj že več let, je zagotovo preživel že več klasičnih valentinovih ob romantični večerji.

Valentinove ideje lahko lepo napolnijo želodec

Romantična večerja ob svečah, s kozarcem dobrega vina in sladico je sicer lepo preživeto valentinovo, ni pa izvirno. Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec in da vas bo partner ali partnerka imel oziroma imela še raje, če boste dobro kuhali. Klasične Valentinove ideje lahko preoblečete v novo obleko in se namesto dobre večerje le za en večer odločite, da se pri mojstrih kuhanja naučite, kako vsak dan pripraviti večerjo, ob katerih bodo vaše in partnerjeve ali partnerkine brbončice zaplesale od sreče. Na spletni strani Moje darilo so podane odlične Valentinove ideje – https://www.mojedarilo.com/oc/2/Darila-za-valentinovo, med njimi ponudba za učenje v kuhinji kuharskega mojstra Darka Klemna.

Valentinove ideje pokažejo nebesa

Kuharski tečaj pri odličnem kuharskem mojstru vam bo zagotovil, da se naučite veščine, ki bodo za vedno ostale z vami in osrečevale tako vas kot vašega partnerja. Zadovoljen želodec pomeni zadovoljnega človeka. Na Moje darilo lahko najdete le najboljše Valentinove ideje, zato bo delavnica zagotovo izkušnja, ki je ne bi želeli izpustiti. Na štiriurni delavnici se boste naučili pripraviti predjed, glavno jed in sladico, meni, sestoječ iz petih hodov iz odličnih sestavin, po zaužitju katerih boste spoznali, da nebesa res obstajajo. Poleg skupne priprave menija vam bo mojster zaupal svoje recepte, s pomočjo katerih je postal znan in zmagal v oddaji MasterChef Slovenija.