Dom in vrt

Užitek in eleganca, ki ju prinašajo klasične kuhinje

klasična kuhinja

Kuhinja je prostor, v kateri obedujemo s svojo družino in simbolizira srce hiše. Ne glede na to, ali ste ljubitelji klasične kuhinje ali modernih kuhinjskih kompleksov, je izbira pomembna. Po navadi navadne kuhinje ustrezajo širokemu spektru ljudi, saj so nevpadljive in primerne za različne vrste objektov.

V podjetju Kuhnca boste našli enobarvne, gladke in lesene klasične kuhinje prijetnih odtenkov. Ker so izdelane po meri, lahko naročnik sam predlaga nadgraditve izrisanega modela, kot je dodatek vrat, omaric, predalov … Strokovnjaki bodo proaktivno prispevali tudi svoje predloge in vas podučili o ustrezni negi. Leseni elementi so namreč bolj dovzetni za praske in bledenja, zato pri čiščenju veljajo posebna pravila.

kuhnca klasične kuhinje

Skrbno izbrani odtenki bogatijo navadne kuhinje

Tople zemeljske barve in nežni čokoladni odtenki se bodo lepo podali v vsak prostor. Zapleteni postopki laminacije in skrbno izbrani gradniki iz umetnih mas poskrbijo za domačen pridih klasične kuhinje, ki z leti ne zgublja svojega sijaja. Na voljo so tudi modernejše različice brez ročajev.

Bogata izbira zadosti zahtevam še tako petičnih kupcev. Rustikalen slog dopolnjujejo skrbno izbrani detajli, kot so ročaji in posebni okvirji. Ojačana vlakna gradnikov bodo še dodatno poskrbela za enostavno čiščenje brez sledov krpe. Uživajte v večnem dizajnu in svoji družini pričarajte nepozabne kuharske trenutke.

klasične kuhinje kuhnca

Zakaj izbrati tradicionalne kuhinje?

Večina modernih dizajnov je zasnovanih tako, da hitro izgubijo svojo estetsko vrednost, saj se trendi na tem področju spreminjajo še hitreje. Na drugi strani so klasične kuhinje večne, primerne za več generacij in predvsem bolj funkcionalne. Kot dober argument pri podjetju Kuhnca, zakaj to drži, je visoki sijaj modernih kuhinj, ki se hitro zamaže, saj se na površini kažejo vsi odtisi in packe.

V Sloveniji tudi sicer klasične kuhinje veljajo za bolj priljubljeno izbiro, še posebej na podeželju. Tudi v mestih dobro dopolnjujejo retro izgled stanovanja. Še vedno niste našli svoje sanjske kuhinjske garniture? Pred nakupom se z družino pogovorite o želenih funkcionalnostih in sestavite kuhinjo po svojem okusu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja