Tehnologija

Usmerjevalnik za pokritost Wi-Fi omrežja

mrežni usmerjevalnik techtrade

Mrežni usmerjevalnik je naprava, ki komunicira med internetom in napravami v vašem domu, ki so povezljive z internetom. Pri tem nekako usmerja promet med napravami in internetom. Z ustreznim izborom routerja boste lahko uživali hitrejše internetne storitve, se zaščitili pred kibernetskimi grožnjami in se izognili prekinitvam povezav med Wi-Fi točkami.

Če želite kupiti kakovosten in zmogljiv usmerjevalnik TechTrade podjetje nudi v svojem spletnem prodajnem programu veliko izbiro med različnimi blagovnimi znamkami, pri čemer so na voljo tako žični kot brezžični routerji ter kontrolerji. Izbirate lahko med različnim številom priklopov ter aktivnim in pasivnim POE napajanjem. Naprave se razlikujejo tudi po različnih Mbps hitrostih in tipih anten.

Zmogljiv usmerjevalnik za čim boljšo Wi-Fi pokritost

Wi-Fi signali oziroma domet pokritosti omrežja v vašem domu je v veliki meri odvisen od velikosti doma in ovir, ki preprečujejo, da bi signali prišli do cilja. Kamini, ogledala in debele stene predstavljajo le nekaj ovir, ki blokirajo Wi-Fi signale. Poiščite dovolj zmogljiv usmerjevalnik, ki bo dosegel tudi bolj oddaljene točke v vašem domu. Pri tem ruter lahko prenaša signale s pomočjo anten ali pa nadomestnih anten.

Usmerjevalnik v novejših tehnologijah

Dobro je izbrati router, ki uporablja najnovejšo tehnologijo in ima posodobljeno strojno programsko opremo. Na primer, novejše naprave imajo večnamensko tehnologijo z več vhodi in več izhodi. To mogoča, da usmerjevalnik lahko komunicira z več napravami hkrati. S tem se bistveno skrajša čas čakanja in izboljša hitrost omrežja.

Brezžični in žični usmerjevalnik

Brezžični ruter se s kablom poveže z modemom. Tako sprejema informacije od modema in jih prenaša v internet. Z vgrajenimi antenami ustvari in komunicira z domačim Wi-Fi omrežjem. Žični routerji pa se preko žičnih povezav neposredno povežejo z računalniki.
V enih vratih se povežejo z modemom za komunikacijo z internetom, v drugih vratih pa se povežejo z računalniki in drugimi napravami za distribucijo podatkov. Žični in brezžični usmerjevalnik TechTrade spletna trgovina nudi po ugodnih cenah, pri čemer lahko izbirate med različnimi specifikacijami in zmogljivostmi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja