Tehnologija

USB c kabel vam bo vzbudil apetit

usb c kabelEden od novejših standardov za polnjenje in prenos podatkov je USB c kabel. Novost je njegova velikost. Nov USB c kabel je drobnejši, vendar naj vas to ne zavede. V primerjavi s predhodniki je za dve tretjini manjši. Zmanjšane velikosti ne gre enačiti s slabšim delovanjem. Prav nasprotno, USB c kabel dovoljuje hiter prenos in se obdrži dolgo časa. Privoščite si lahko kar do deset tisoč priključitev ali izključitev. S tem pripomočkom lahko povežete zunanji trdi disk s svojim prenosnim računalnikom. Hitro lahko napolnite svoj pametni telefon. Zato je še posebej uporaben za pozabljivce, ki ga pozabijo redno polniti in se zato velikokrat znajdejo z napol prazno baterijo. Vsem, ki se že cedijo sline, ga lahko kupijo v spletni trgovini, ki jo najdete na tem naslovu: https://www.techtrade.si/usb-c-kabel-31-a-c-15m-crn-sbox-8519125.

USB c kabel je zelo gospodaren

Novejši pametni telefoni imajo majhne vhode, v katere bo USB c kabel, sestavljen iz dveh priključkov na vsaki strani, šel z lahkoto. Ta računalniški pribor lahko vtaknete še v tako malo torbico ali žep in ste pripravljeni vedno in povsod. Zdaj potrebujete le USB c kabel, ki je združljiv z vsemi vašimi napravami. Nič več ne boste imeli šopa najrazličnejših pripomočkov, ki vas bo zmedel. Ne bo vam več treba iskati primernega za različne napravice. Zaradi izjemne hitrosti in oblike bo USB c kabel prihranil vaš čas, prihranil bo prostor in živce. Nepotrpežljivi uporabniki ga bodo še posebej cenili. Prenos datotek bo takojšen, zato jim ne bo treba nič čakati.

USB c kabel za vstop v moderni svet

Z njim lahko napolnite tudi svojo tablico. Polna baterija bo poskrbela, da vam nikoli ne bo dolgčas. V čakalnici se boste kratkočasili z branjem novic ali gledanjem zanimivih videov. Ime pa v glavnem označuje le obliko, ne smete ga enačiti z različico 3.1. Slaba lastnost je ta, da ni združljiv s starejšimi napravicami. Sodobna oblika, ki teži k majhnosti in ozkosti, to preprečuje. Pripravite se, da polno zakorakate v svet moderne tehnologije. Takrat boste potrebovali novejši računalniški pribor.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja