Storitve

Urejen vrt in lepa okolica

prodniki1

Vsak od nas si želi imeti lepo in urejeno okolico našega doma. Lepo urejen vrt je tisti, kater nam zagotovi prijetno nedeljsko jutro ali petkov poletni večer s prijatelji. Ob lepem urejenem vrtnem kotičku s kozarcom vina ter dobro knjigo, si zagotovo lahko oddahnemo, se spočijemo ter umaknemo od vsakodnevnih obveznosti.

To lahko storite na število različnih načinov ter s število različnimi okrasnimi predmeti. Eni izmed priljubljenimi izbirami so okrasni kamni imenovani prodniki. Te najdete v raznolikih oblikat, velikostih ter barvah. Za primer in široko ponudbo let teh je potreben le klik.

prodniki

Visokokakovostni prodniki

Kakovostni prodniki so tisti, ki so odporni na vse vramenske razmere ter ne zunaj ne spreminjajo. To zagotavljajo naravni prodniki, kateri skozi čas dobro ohranjajo barvo in obliko. To pomeni, da tudi po nekaj letih ne dobijo neprivlačnega spranega videza. Uporabljamo jih kot okras pri ureditvi okolice stanovanjske hiše in za zapolnitev drenažnih pasov, kot tudi za dopolnitev dekoracije gredic, za ribnike in za posip na ravnih strehah, in podobno.

prodniki2

Širok izbor

Med proniki lahko izbirate glede na velikost in barvo. Izbirate lahko med naravnimi poliranimi in lomljenimi prodniki. Na primer, če želite popestriti okolico dolgočasnega betona, lahko izberete rožnati marmor. Pogosta izbira vrtnih urejalcev pa je beli marmor, kater umirja drznejše zunanje ureditve in zasaditve. Za še več mističnosti pa izberite zaobljen črni marmor v različnih dimenzijah in ga umestite v večji cvetlični lonec v notranjosti. Poskrbite za okusno dekorativno nasutje vrtnih poti ali ustvarite kontrast na okrasnih pasovih okrog hiše. V zadnjem času so priljubljena izbira tudi za zasutje ravnih streh.

Cena le teh se razlikuje glede na izbiro. Ugodne in 100% naravne okrasne kamne lahko poiščete na spletu. Med njimi lahko izbirate sodeč po objavljenih fotografijah. Tam pa najdete tudi strokovnjake, kateri vam bodo z veseljem skočili na pomoč ter vam svetovali kateri izmed njih bi bila prava izbira za vaš dom in okolico. Dober ponudnik in široka ponudba le-teh je le klik stran.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja