Lepota in Zdravje

Ultralab za preskok čakalne vrste

ultralab

Moderen način življenja, ki ne dopušča dovolj časa za dovolj gibanja, spodbuja veliko sedenja, ne dovolj kakovostno in hitro pripravljeno ter preslano hrano, veliko za računalnikom preživetih ur, parabenov polna prehrana in kozmetika, vse to je pripomoglo k slabšemu zdravju ljudi. Ti trpijo za raznimi motnjami ali boleznimi, ki so lahko tudi povezane z delom, ki ga opravljajo. Vsak človek ima pravico do svojega osebnega zdravnika, pri katerem se mora naročiti najprej. Osebni zdravnik po potrebi pacienta napoti dalje, v bolnišnico. Čakalne vrste oziroma dobe pa so resnično dolge. Nekateri čakajo pol leta ali več na še kako potreben pregled. Pacienti, ki ne želijo čakati, se lahko odpravijo v ambulanto Ultralab.

Ultralab poskrbi za vas

Samoplačniška ambulanta Ultralab opravlja ultrazvočne preiskave. Te so popolnoma neškodljive, ne posegajo v telo, preiskava je hitra in zanesljiva. Zakaj bi izbrali prav ambulanto Ultralab, ko obstaja več samoplačniških ambulant, ki nudijo ultrazvočne preglede? Prvi in glavni razlog so vrhunski zdravniki, vsak na svojem področju je izjemen strokovnjak. Ambulanta Ultralab zaposluje le najboljše zdravnike z večletnimi izkušnjami, zanesljive, skrbne in odgovorne. Vrhunski pa niso le zdravniki. V ambulanti Ultralab se uporablja le najsodobnejša oprema, ultrazvočna naprava, izdelana po inovativni tehnologiji, zajame sliko visoke kakovosti pri vseh vrstah pregledov, vsakdanjih in takšnih, ki so zahtevnejši, kompleksnejši.

Stoodstotno posvečanje pacientu

Ultrazvočna preiskava v ambulanti Ultralab bo opravljena na zelo strokoven način z napravo visoke kakovosti, osebje, ki zdravniku pomaga pri pregledu, pa je zelo strokovno in diskretno. Dober pregled in dobra oprema ter odličen zdravnik so izrednega pomembna, enako pomemben pa je čas, ki si ga zdravnik vzame za pacienta po opravljeni preiskavi. Se spomnite, kako zafrustrirani ste bili, ko ste prišlo do svojega zdravnika in si je ta za vas vzel le pet minut ter vas po hitrem postopku odpravil? Zdravniki v ambulanti Ultralab si bodo za vas vzeli čas in vam razložili vse, kar so našli pri preiskavi, svetovali vam bodo še o nadaljnjih korakih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja