Dom in vrt

Udarno kladivo za obrtnike in domače mojstre

udarno kladivo na delu

Podjetje Metal Mikulič je specializiran trgovec z orodjem in varilno tehniko, ki svojim strankam nudi profesionalno orodje in naprave, namenjene industriji, obrtnikom in zahtevnim domačim mojstrom: v njihovi ponudbi orodja in naprav najdete tudi kvalitetno električno orodje, med katerimi sta ena najbolje prodajnih izdelkov gotovo vrtalno in udarno kladivo. Podjetje se ukvarja z predvsem z distribucijo kladiv znamke Hikoki (Hitachi). Vsako udarno kladivo odlikujejo vrhunska učinkovitost, ergonomska oblika ter maksimalna trpežnost, poleg tega pa so proizvajalci kot prvi na svetu patentirali in osvojili serijsko proizvodnjo brezkrtačnih kladiv, kar jih postavlja med tri vodilne svetovne proizvajalce.

Kvalitetno in cenovno ugodno električno orodje udarno kladivo

Podjetje Metal Mikulić ima v svoji ponudbi izključno profesionalno električno orodje vodilnih blagovnih znamk, kot so že omenjeni Hitachi, Makita, Bosch ter električno orodje Metabo. Naj gre za udarno kladivo, varilni aparat ali rezalno ploščo – svojim kupcem vedno zagotavljajo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Podjetje odlikujejo široka in kakovostna ponudba kot tudi velika zaloga in urejena logistika, kar zaposlenim omogoča hitro dostavo izbranega izdelka. Podjetje zaposluje izjemne strokovnjake, poleg ugodnih cen pa ga odlikujejo povsem lastni servis in velika zaloga rezervnih delov za stroje in naprave iz njihove ponudbe, kar vam zagotavlja, da v primeru nesreče nakup novega izdelka ne bo potreben.

Udarno kladivo, vrtalnik, brusilnik … vse za domačo delavnico

Domači mojstri lahko na strani podjetja izbirate med širokim naborom ročnega orodja in opreme, gradbenega materiala, brusnih materialov in agregatov kot tudi akumulatorskega orodja, orodja za vrt ter kvalitetnega električnega orodje. Poleg vijačnikov, vrtalnikov in brusilnikov je eden najbolje prodajanih izdelkov udarno kladivo znamke Hikoki, ki bo zadovoljil še tako zahtevnega uporabnika. Udarno kladivo je primerno za vrtanje v beton, jeklo, les kot tudi za manjša dletenja. Četudi je namenjeno za profesionalno uporabo, udarno kladivo pogosto kupujejo tudi domači mojstri, ki pri svojih opravilih želijo uporabljati le najbolj kvalitetno orodje in opremo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja