Nekategorizirano

Tudi Bet365 omogoča live stave

bet365

S stavami se vsekakor da zaslužiti, to vendarle drži kot pribito, je pa res, da je vsak začetek težak. Pa kaj ni vendarle tako čisto povsod? Na začetku se je vsekakor treba učiti, veliko razmišljati, brati, se učiti od drugih, da se ne ponovijo napake drugih ljudi, ki so s stavami začeli in na začetku izgubili ogromne vsote denarja. Predvsem je na začetku treba izbrati stavnico, kjer so kvote čim boljše in trenutno je to Bet365, pri čemer je treba za v naprej upoštevati, da omogoča Bet365 live stave.

Sicer je prav, da se vsak na začetku uči pravilnih tehnik stavljenja na klasičnih stavah, to je stavah, pri katerih se stavi na zmago ene ekipe ali pa na neodločen izid. Večina potem preide na stave na Bet365, kjer se lahko stavi na zmago ene ekipe ali pa da je na koncu neodločen izid in to vse skupaj jasno znotraj ene stave, ne pa da je potrebno dvojno vplačilo. Šele potem, ko človek ta sistem malo bolj razume, pa pridejo počasi na vrsto Bet365 live stave. To je sistem stav, pri katerih se lahko še v času tekme vplačuje stave.

Prednost tega je, da lahko stavljalec vidi, v kakšni dnevni formi je posamezna ekipa, spremlja dogajanje na tekmi in lahko tudi skozi svoje oči oceni, kakšne so možnosti za nek določen izid. Seveda so lahko kvote tudi Bet365 bistveno nižje, pa čeprav velja Bet365 za stavnico z višjimi kvotami, saj se le – te ves čas tekme spreminjajo glede na rezultat. Nekako logično je, da se to dogaja, saj bi v nasprotnem primeru lahko ljudje na preveč enostaven način zaslužili previsoke zneske.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja