Tehnologija

Trobla, kot zvočnik za iPhone 4

Trobla za iPhone 4

iPhone že sam po sebi deluje vrhunsko, če mu pa še dodamo ojačevalnik zvoka, bo pa deloval popolno, saj bo zvok iz našega telefona povsem čist tudi pri višji jakosti. Prenosi zvočniki oz. ojačevalnik zvoka Trobla za iPhone 4 in 4S lahko kupimo pri slovenskemu ponudniku Smartslam in sicer kar preko njihove spletne strani, in sicer ga dobimo že za samo 14,90 EUR. Prenosni zvočniki te vrste pri tem ponudniku so na voljo v čudoviti črni barvi, so zelo lahki, uporabni tudi kot navpično stojalo, vsebujejo tudi odprtino za polnilni in / ali podatkovni kabel ter so zelo odporni na umazanijo in vlago.

Prenosni zvočniki te vrste imajo N/A dimenzije etuija, narejeni so iz silikona in so izredno uporabni predvsem za v pisarne in zaprte prostore. Prenosni zvočniki, ki jih bomo naročili preko tega podjetja, nam bodo dostavljeni brezplačno, v kolikor bo naš nakup znašal vsaj 30 EUR in v kolikor bodo ti prenosni zvočniki naročeni do štirinajste ure, nam bodo dostavljeni že naslednji delovni dan, seveda pod pogojem v kolikor bomo izbrali takšne zvočnike, ki bodo v danem trenutku na zalogi.

Prenosni zvočniki pri tem podjetju so najvišje možne kakovosti, saj sami testirajo prav vse izdelke, takoj, ko jih dobijo in zato za njih tudi nudijo garancijo zadovoljstva, kar pomeni, da jih lahko vrnete v roku štirinajstih dni, če z njimi nisi zadovoljen in brez vprašanja vam bodo vrnili že plačano kupnino na vaš bančni račun.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja