Otroška oprema Otroška trgovina Storitve

Trendi in kakovostni otroški puloverji

GapKids

Bliža se zima in če ste tako kot 80 % vseh staršev vsako leto podvrženi celotni zamenjavi garderobe svojega malčka, berite naprej. Danes pri kupovanju oblačil pomembno vlogo igra tudi kakovost pletenin in materialov. Ceneni kosi so pogosto prebarvani s strupenimi barvi, ki sčasoma počasi pronicajo v kožo. Še posebej plastične tkanine povzročajo pretirano potenje, s tem pa pore take strupe hitreje vsrkavajo. Četudi otroški puloverji uveljavljenih znamk, kot jih lahko vidite na naslednji povezavi: https://www.gap.si/sl/gap/otroski-puloverji-in-jopice-za-malcke, stanejo več denarja, je kakovost oblačil višja. Kakovost tkanine je na največji preizkušnji med pranjem, ko v več kot 50 % primerov spremeni velikost (se razvleče), zato je tudi to eden izmed indikatorjev, da je kos oblačila zares kakovosten.

 

 

otroška jopica

 

Kupujte z glavo

V trgovini ali na spletni strani je težko določiti kakovost kosa, saj se, kot rečeno, ta kaže šele po prvem pranju. Pomagate si lahko z branjem etiket in sestave izdelka. Bombaž in viskoza veljata za kakovostna in hladna materiala, na drugi strani so poliester in ostali plastični materiali manj kakovostni in povzročajo hitrejše potenje, so tudi trši oreh za odstranjevanje trdovratnih madežev. Med brskanjem med policami vsak kos primite v roke in tkanino preizkusite med prsti. Izredno mehki materiali niso sinonim za 100 % kakovost. Še posebej se izogibajte gostemu tkanju. Če je vaš malček poln energije in je le redko pri miru, bodo zanj najbolj primerni otroški puloverji iz bombaža, ki dihajo.

 

 

Gap otroški puloverji

Kakšni otroški puloverji so najboljši?

Poleg materiala izberite raztegljive kose oblačil, ki jih vaš malček ne bo prerasel v eni sezoni. Izbirajte enobarvne kose, saj se ti enostavno perejo in po navadi ne puščajo barve, za več informacij o tem, katere kose izbrati, povprašajte svoje prijateljice ali prodajalce. Pred nakupom preberite tudi drobni tisk in preverite, ali lahko kos zamenjate, če se izkaže, da je za vašega malčka neustrezen. Kasneje se otroški puloverji tudi dobro prodajajo, na ta način si lahko povrnete del nakupnega zneska.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja