Otroška trgovina

Težek otroški nahrbtnik naj ne bo na otrokovih ramenih

Tudi že otroški nahrbtnik je lahko v osnovni šoli v prvih nekaj razredih zelo težak. Učna gradiva so danes res zelo obsežna, v večini primerov povsem nesmiselno obsežna in velikokrat tudi narejena iz takšnih materialov, da so ja čim težja. Seveda pa otroška hrbtenica ni še primerna za nošenje tako težkih bremen in če ne želite, da si jo otrok poškoduje že v svojih zgodnjih letih samo zaradi torbe, naj otroška torba ne bo samo za nošenje na hrbtu, ampak naj ima raztegljivo teleskopsko palico in koleščka, tako da bo lahko otrok otroški nahrbtnik vlekel za seboj, kar je mnogo lažje in zagotovo hrbtenice ne poškoduje.

Seveda pa mora biti tak otroški nahrbtnik res kvalitetno narejen, saj se otroku kaj hitro tudi prevrne na kakšni grbini ali pločniku, ker pa so otroci tudi izjemno razposajeni, pa se tudi nič kolikokrat usedejo na otroški nahrbtnik in počivajo.

otroška torba

Če želite, da bo otroški nahrbtnik brez težav zdržal celo šolsko leto ali pa še kakšnega več, naj bo otroška torba res kvalitetno narejena

 

Večinoma je sicer tako, da se otroci danes kar naveličajo torbe v enem šolskem letu in si za naslednje šolsko leto zaželijo novega. To je vsekakor zgolj vpliv sovrstnikov, saj z nahrbtnikom ni čisto nič narobe. Vendar pa vseeno ne računajte na to, da pa je lahko otroški nahrbtnik zato narejen iz manj trpežnih materialov. Kar razposajeni otroci delajo, vsekakor lahko zdrži le najbolj kvaliteten otroški nahrbtnik, zato takega tudi kupite.

Tudi vlečenje boljšega nahrbtnika je tako veliko lažje. Hkrati pa boste omogočili otroku, da bo lahko na poti domov raje počival na torbi kot pa na tleh, ki so mrzla in zelo umazana. Kljub temu, da se vam morda na začetku vsakega šolskega leta zdi, da je otroški nahrbtnik velik strošek in da ga je res zelo težko izbrati, pa vseeno ni tako, le najdite tisto pravo trgovino.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja