Nekategorizirano

Tepih za lokal

Ste že kdaj delali v kakšnem lokalu? Če še niste oz ste, naj povem, da jaz sem in verjemite ali ne tepih za lokal smo imeli! In to ne kar enega, od Lindstroma je bil. Sprva si kdo misli, pa zakaj bi v gostilni potrebovali tepih. Hja pomislite malo, ko prideo gostje, sploh ko je zunaj deževno kakšno si šele bilo v lokalu, če si ne bi gostje pre malce obrisali čevljev na tepihu?

tepih za lokalTo bi bil obup, bi lahko natakarica venomer skakala samo za gosti, da bi brisala pod, da ne bi kdo padel , namesto, da bi stregla strankam kavico, čajček in podobno. Pa že tudi izgled je res nekaj posebega. Sama sem delala v bolj prestižnem lokalu bi jz temu rekla, tja so hodili malo bolj prefinjeni ljudje, in že sam lokal je bil prelep, vse v steklu, noter vse nobl in res bilo je lepo, še sedaj bi delala, če bi lahko, res je bil to svoj čas katerega ne bi izbrisala iz svojega spomina, vendar tako je, čas gre naprej in tudi mi moramo iti naprej. Vendar, da ne bomo dolgovezili o tem, govorili smo namreč o izgledu lokala, kako je če imaš nek tepih.

Mi smo ga namreč imeli od zunaj, preden je stranka prišla v lokal ter od znotraj še enega in je bil res kar velik, da je pri vhodu zasegel kar lep prostor, vendar kot sem rekla, izplačalo se je, saj je le ta popil vso umazanijo, ki jo so gostje prinesli, če je bilo zunaj slabo vreme. Poleg vsega tega, te preproge nismo potrebovali čistiti, no dobro, posesaš že, da dobiš malce prah dol, vendar če je bil popolnoma umazan so prišli od tega zgoraj omenjenega podjetja in so tega vzeli ter ga zamenjali z drugim, novim in tako se je vrtelo v krogu, vsake toliko časa so ga zamenjali in čisto vedno je izgledalo čisto, nikoli ni bil tepih videti kot da ga že dve leti ne bi pospravili in to je še lepši čar vsega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja