Storitve

Ste začeli s pisanjem diplome?

vezava diplom2

Z diplomsko nalogo študent pisno dokaže, da znanje, ki jih je pridobil v času študija lahko uporabi pri reševanju problemov na strokovnem področju, pri tem pa ga vseskozi vodi njegov mentor. Izdelki so natančno pregledani in ocenjeni, zato je poleg pravilne uporabe virov, dodajane veznega besedila, pravopisa in slovnice tudi pomemben kakovosten tisk in vezava diplom. Da izdelek lahko ponosno predstavite pred komisijo, je pomembno, da je privlačen že na prvi pogled, tako  boste tudi vi bolj samozavestno speljajIi zagovor.

vezava diplom

Kakšne vezave poznamo?

Fakultete imajo ponavadi vsaka svoja pravila, kakšen naj bo končni izgled opravljenega dela. Podjetja, za katera je vezava diplom eden izmed glavnih poslov, nudijo tudi tehnično urejanje, lektoriranje in tisk, zato je vaša naloga le poslati pdf datoteko, ostalo uredijo strokovnjaki, ki nam nudijo naslednje stvari glede sestave končnega izdelka:

  • Vezava diplom je lahko s trdimi platnicami, ki so nekako najbolj elegantne, vseeno pa se mnogo študentov odloča za broširano ali šipralno, ki je cenejša varianta.
  • Platnice so lahko različnih barv in materialov, poleg naravnega in umetnega usnja, lahko izberete tudi druge materiale
  • Različni dodatki, ko so kovinski vogalniki ali kazalni trakovi pa so samo češnja na vrhu smetane.

vezava diplom1

Želite, da je vaš projekt lično zapakiran?

Trda vezava diplom, ki je na prvi pogled najlepša ima lahko na prvi in zadnji strani zlatotisk v srebrni ali zlati barvi, izbor barv platnic pa je v modri, zeleni, črni, sivi in rdeči. Če potrebujete večji format, posebno lepljenje ali morda zraven rabite predložiti kakšne načrte, nam vse te želje tiskarne izpolnijo. Določiti morate še ali bo dokument natisnjen enostransko ali dvostransko, vezava diplom ponavadi vsebuje 100-120 g papir. Takšeni projekti, ki so ob enem tudi velika prelomnica v življenju, si zaslužijo, da je vezava diplom realizirana z najboljšimi produkcijskimi stroji, da boste še leta po končanem šolanju radi prelistali svoje delo, v katerega ste vložili mesece truda in raziskav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja