stanovanje DomžaleNepremičninski trg Domžale nudi stanovanje za nakup po ugodni ceni in na dostopni lokaciji, kjer so stanovanjski objekti popolnoma prenovljeni in prostori nedavno adaptirani. Te nepremičnine so lokacijsko umeščene v sam center mesta, nedaleč od trgovin, vrtca in poslovnih prostorov.

Poleg tega pa ima vsaka stanovanjska zgradba tudi urejena parkirišča, namenjena za stanovalce. Ob nakupu nepremičnine je parkirni prostor za en avtomobil vključen v končno ceno. Vsaka nepremičnina v bloku ima tudi svojo označeno klet, v velikosti petih kvadratnih metrov. Vsak bivalni prostor v zgradbi ima urejene vse priključke, vključno z vodovodnimi napeljavami, kanalizacijo, ogrevalnimi sistemi in električno napeljavo.

V celoti opremljena garsonjera v centru mesta

V celoti opremljeno in nedavno adaptirano manjše stanovanje v občini Domžale predstavlja odlično nepremičninsko naložbo, saj se nahaja v stanovanjskem objektu v samem centru mesta, kjer je v bližini veliko trgovin in kavarn.

Funkcionalno opremljena garsonjera z enotnim dnevno bivalnim prostorom s kuhinjo je primerna za samske osebe ali mlajše pare, ki želijo stanovati v okolju, ki ponuja veliko dogajanja. Funkcionalna razporeditev bivalnih prostorov se iz dnevne sobe nadaljuje na širši balkon oziroma manjšo teraso. Pred vhodom v blok je za novega kupca nepremičnine na voljo tudi parkirni prostor.

Dvosobni bivalni prostori v okolici Ljubljane

V občini Domžale je na voljo tudi dvosobno stanovanje, v stanovanjskem objektu, ki se nahaja v centru mesta, tik ob Mengeškem polju. Ta nepremičnina, ki je na voljo za nakup, je delno obnovljena in tudi delno opremljena. Bivalne površine vključujejo funkcionalno razporeditev prostorov in so kot take primerne za mlad ali starejši par.
Za starejše stanovalce predstavlja nakup dobro nepremičninsko naložbo, saj je v stanovanjskem bloku vgrajeno dvigalo. Poleg kleti je kupcu nepremičnine v centru mesta na voljo tudi parkirno mesto v garažni kleti ali parkirno mesto na parkirišču pred blokom.

Petsobni bivalni prostori v centru mesta

Petsobna nepremičnina v bloku nudi veliko bivalne površine z večjim balkonom in teraso ter kletjo v pritličju stanovanjske zgradbe. Poleg tega je v nakup nepremičnine vključen tudi manjši vrt, ki se nahaja ob bloku. Nepremičnino so pred kratkem delno prenovili, obnova pa je obsegala menjavo oken, vrat in parketa.
Bivalni prostori obsegajo tudi tri spalne prostore in dve kopalnici. Prav zato je ta nepremičnina najbolj primerna za družine z otroki. Če bi si želeli ogledati, katero stanovanje je v mestu Domžale še na voljo za nakup, si oglejte dodatno ponudbo nepremičninske agencije na strani https://mestonepremicnin.si/.