Šport in prosti čas

Slovenske pravljice za prav vsak večer

slovenske pravljice

Umirite svojega otroka ob zvoku čudovitih pripovedk, ki so jih spisali znani slovenski pravljičarji. Pravljice so že od nekdaj odličen način za umiritev, usmeritev pozornosti ter uspavanje, nemirnega uma. Kaj vse se jim plete po teh malih možganih, ki neustavljivo begajo in iščejo nekaj, kar jim bo dalo za razmišljat.

Tako so ustvarjene tudi priljubljene slovenske pravljice, ki se navezujejo na vsakodnevno podoživljanje dogajanja iz vrtca, šole ali od doma. Razpleti in zapleti, strnjeni v prikupne karakterje živali, rastlin in narave, ga bodo pritegnile in zazibale v globok spanec.

Slovenske pravljice in njihove teme

slovenske pravljiceSodobno pripravljene in opremljene z zanimivimi temami, bodo postale najljubše opravilo prav vsak večer. Razdeljene so na več zanimivih tem, ki so v trenutnem svetu še kako pomembne, da jih malčki razumejo, in, da jih preko teh zgodbic tudi spoznajo.

Na obisk v pravljični svet k:

  • raznim strahom, ki jih doživljajo,
  • temi, o medvrstniškem nasilju,
  • raznim odnosom s starši, prijatelji, vrstniki,
  • doživljanju raznih čustev;
  • nestrpnosti, spoštovanju, bontonu in podobno.

Magični svet je za najmlajše kot čokolada, omogočite jim sladko in zadovoljivo spanje, da bodo zrasli v srečno in močno osebo. Na voljo so prav tako logopedske slovenske pravljice, ki jih lahko rešujete skupaj in tako svojega malčka motivirate za napredek pri izgovarjavi.

Kdo piše in pripoveduje slovenske pravljice?

Priljubljene bajke, v katerih nastopajo prikupni karakterji, so strnili znani slovenski pravljičarji, ki želijo otroka že v mladi starosti podučiti o raznih čustvih, strahu in drugih doživetjih, ki jih nato skozi nežne glasove dedkov in babic, lahko starši predvajajo prav vsak večer pred spanjem.

Dostop in načini predvajanja

Ker smo v dobi visoke digitalizacije, so tako omenjene slovenske pravljice na voljo kar preko spleta, kjer lahko izberete poljubno temo ter določite izbor, glede na: priljubljenost, po želenem pisatelju, ali pa na točno določeno temo, o kakšnih čustvih ali bontonu.

Predvajate jih lahko na različnih napravah, kot so: TV, telefon, računalnik, celo radio.

Ponudite kakovostno vsebino, ki je oplemenitena z nežnimi glasovi dedkov in babic, ki bodo otroka zazibale v miren in kakovosten spanec.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja