Dom in vrt

Sejanje trave tudi na večjih nogometnih igriščih

sejanje trave

Ljudje imamo okoli svojih domov pogosto travna območja, ki pa so lahko videti povsem zapuščena. Na njih namreč uspeva trava, ki pa je zelo slabe kakovosti. V takem primeru je dobro, da na tako območje posejemo seme, ki je vrhunske narave. Na trgu je tako ponudbe kar nekaj, vendar moramo biti pri nakupovanju previdni. Najbolje je nakupovati kar na mestu, ki je preverjeno in kjer so na prodajne police postavljeni samo preverjeni izdelki vrhunskih proizvajalcev.

Sejanje trave z vrhunskimi semeni nam je v veliko veselje, saj vemo, da bomo že čez zelo malo časa okrog svoje hiše lahko opazovali zelo lepo travnato površino, ki bo povsem enakomerna ter tudi lepe zelene barve. Znano slovensko podjetje nam na primer na svojih spletnih policah ponuja tudi tako vrhunska semena, ki jih lahko posejemo na tako zahtevna območja, kot so nogometna igrišča ali pa igrišča za golf.

Trgovina s semeni za travo na spletu

Že kar nekaj časa nazaj smo naleteli na podjetje, ki samo sebe označuje za strokovnjake za trate. To je povsem upravičeno, saj na tem mestu lahko najdemo številne odlične rešitve za naša travnata območja.

Semenska mešanica iz najboljših sort semena

Sejanje trave s semeni, ki smo jih kupili v omenjenem podjetju oziroma spletni trgovini, bo zagotovo obrodilo dobre rezultate. Hitro kaleča travna semenska mešanica je namreč sestavljena le iz najboljših semenskih sort. Še posebej pa je primerna za izboljšanje strukture trave na športnih igriščih. Na teh mestih pa je še posebej zaželena primerna vsebnost hitro kalečih sort angleške ljuljke. Seveda pa je takša travna mešanica primerna tudi za dosejevanje in obnovo travnih površin. Pri tem mislimo tudi na hišne trate, kampe, parke ter na številne druge podobne površine.

Naročilo travnega semena ter dostava na dom

Za sejanje trave je najbolje kupiti vrhunska semena, ki smo jih ugledali na prodajnih spletnih policah spletne trgovine priljubljenega podjetja. Naročilo semen je zelo enostavno, saj jih lahko naročimo kar od doma. S samo nekaj kliki bomo naročili primerno količino semen, na dom pa jih bomo dobili že v samo nekaj dneh po naročilu. In če bo čas primeren, lahko že pričnemo s sejanjem trave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja