sedežna garnituraKako najti in kupiti tako sedežno garnituro, ki si jo želite, pa so vaše želje res unikatne? Raje ne hodite v salone pohištva, kjer morda boste imeli srečo in našli nekaj podobnega, kar si želite, ampak cena pa ne bo podobna ničemur, to pa ste lahko prepričani, saj gre v temu primeru za nek unikaten dizajn kakšnih priznanih blagovnih znamk. Kaj narediti? Brez skrbi, odločite se za izdelavo sedežne garniture po meri pri izvajalcu, ki nudi vse izjeme, vse možnosti, pri katerem nemogoče postane mogoče in pri katerem si hkrati tudi zagotovite bolj udoben počitek primeren za vas. Mnogi imajo danes težave s hrbtenico in v takem primeru zelo mehke sedežne garniture po meri ne pridejo v poštev, prav tako pa tudi zelo trde ne, ne pride v poštev zelo dolgo sedalo, kratko pa tudi ne in še in še bomo našteli.

 

Za kaj vse se lahko odločite za sedežne garniture po meri?

Najprej so tu dimenzije, vendar ni pomembna le dolžina, tudi širina in s tem globina sedala je pomembna. Potem je tu vsekakor že prej omenjena trdota sedežne garniture po meri narejene in tudi dodatne opcije. Naslonjalo sedežne garniture po meri narejene je lahko zelo visoko, nizko, ima kakšna posebna mesta za hrbtenico in križ, ki jo še posebej podpre ali pa kaj drugega.

Pomembno je prav tako tudi to, kako daleč je naslonjalo odmaknjeno ali se ga lahko na kak način približa in pa tudi to, ali so kakšna posebna mesta, na katerih lahko raztegnemo noge in se podpora zanje odpre iz sedežne garniture. Potem nikakor ne smemo tudi mimo materiala sedežne garniture po meri narejene in tudi ne mimo dodatnih opcij za ležišče ali pa celo predalov, kamor se lahko pospravi kakšno odejo, vzglavnik ali kaj podobnega. Seveda  pa so potem tudi kakšna naslonjala možna za roke ali pa tudi pijačo in še kaj bi se lahko našlo, le odločite se za izdelavo sedežne garniture po meri in dobili boste vse to in še več.