Lepota in Zdravje

Sanjsko sladek in povsem naraven eritritol

Si predstavljate, da se sladkate brez slabe vesti? Sladilo, ki je okusno in je brez kalorij? In povrh vsega, še naravno. To je eritritol, ki je odlična izbira za vse, ki bi se radi posladkali, a obenem omejili ali nadomestili uporabo navadnega sladkorja in svoje telo še vedno razvajali z naravno prehrano. Poglejte https://www.malinca.si/sladilo-eritritol-brez-kalorij-500g.html in se prepričajte o tem, da ne gre le za sladke sanje. Eritritol je namreč povsem varno naravno sladilo, ki ima zelo podoben okus kot sladkor, prav tako pa sta videz in tekstura skoraj povsem enaka kot pri navadnem namiznem belem sladkorju.

In kje je zanka?

Gre za sladilo, ki ga telo ne spozna kot sladkor in ga naravno izloči z urinom, namesto da bi ga kopičilo v naših telesih. Lahko smo brez skrbi tudi ob misli na to, kaj bo eritritol storil našim zobem. Ne nalaga se namreč v ustni votlini in tako ne vpliva na nastanek kariesa in ni škodljiv za zobno sklenino. Poleg tega je primeren tudi za bolnike s sladkorno boleznijo in kandido. Sanjsko kajne?

Eritritol, naravno sladilo brez kalorij

eritritolTežko verjeti, a obstaja. Povsem naravno, zdravo sladilo, ki je povrh vsega še odličnega okusa. Pri nakupu morate biti pozorni na to, da eritritol izvira iz gensko nespremenjene koruze. Le na ta način ste lahko prepričani, da v svoje telo vnašate le najboljše in naravno. V Evropi je gensko spreminjanje koruze za proizvodnjo sladila prepovedano, a drugje po svetu se še vedno izvaja. Pred nakupom se vedno prepričajte, saj boste le tako lahko uživali v sladkosti brez skrbi za vaše zdravje.

Eritritol lahko uporabljate tako, kot uporabljate navaden sladkor, primeren je namreč za uporabo v hladnih in toplih jedeh. Paziti morate le, da z njim ne pretiravate, saj prevelike količine lahko povzročijo prebavne težave. A če malo premislimo, to velja za vsa živila, če z njimi pretiravamo. Tako da brez slabe vesti danes kozarček jagod potresite z eritrolom in uživajte v božanskem okusu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja