rjuheSpanec je zelo pomemben. Zdravi odrasli ljudje potrebujejo od sedem do devet ur spanca na noč. Le z dovolj počitka se počutijo dobro in delajo učinkovito. Starejši potrebujejo nekoliko manj spanca, medtem ko ga otroci potrebujejo več. Poleg števila prespanih ur je pomembna njegova kakovost. Ta je odvisna od več dejavnikov. Eden je tudi od postelje. Slednja sestoji iz okvirja, vzmetnice, vzglavnika, odeje in posteljnine. Vzmetnica mora popolnoma ustrezati posamezniku. Nekateri bodo raje ležali na čvrsti in drugi na mehkejši. Nikakor pa ne gre podcenjevati kakovostne posteljnine. Del te so rjuhe. Pri nakupu bodite pozorni na material. Odlične so rjuhe izdelane iz jerseyja. V spletni trgovini Minu lahko najdete veliko izbiro delov posteljnega perila.

 

Rjuhe za sveže počutje in videz

Odlične so tudi rjuhe iz bombaža, saj je to naravni material. Na takšnem boste spali kot dojenček. Izbira rjuhe iz naravnih tkanin lahko izboljša kakovost spanja. Razlog za to so mehkoba, udobje, dihanje. Ob izbiri takšne rjuhe bo zadovoljna tudi vaša koža. Videti bo bolj zdrava in lepša. Ko se boste prebudili, boste tudi zaradi rjuhe videti sveže in takšne se boste tudi počutili. Drugi razlog, zakaj so boljša izbira, je temperatura. Bombažne rjuhe vas bodo pozimi pogrele in ohladile v poletnem času. So zelo priljubljene zaradi kakovosti in cenovne ugodnosti. V ponudbi trgovine Minu je najti rjuhe, ki so ugodne in lepe. Izbirate lahko med vrsto lepih barvnih odtenkov.

 

Rjuhe, ki spadajo v vašo barvno shemo

Videli boste, da so na voljo različne velikosti. Kot imajo ljudje različne postelje, tako morajo biti tudi rjuhe različnih mer. Obstajajo tudi takšne, s katerimi oblečete nadvložek. Danes je skorajda nemogoče najti tiste staromodne, ki jih je bila prava težava poravnati. Zdaj so najpopularnejše tiste z elastiko. Svojo vzmetnico in tiste od preostalih družinskih članov boste preoblekli v le nekaj minutah. Ne le, da boste bolje spali, temveč boste porabili manj časa za hišna opravila. Zaradi velike izbire barv boste zlahka našli takšno, ki bo pristajala k drugi posteljnini.