Storitve

Registrator delovnega časa skrbi za poštenost

registraor delovenga čas allhours

Pravijo, da ura teče in nič ne reče. Čas mineva in izgubljenega ni mogoče pridobiti nazaj. Nekateri ga celo enačijo z denarjem. Mladostnikom še ne pomeni prav veliko, medtem ko se odrasli zavedajo njegovega velikega pomena. Posebej vodilni v podjetju. Ti morajo vedeti, kako njihovi zaposleni porabljajo čas, ko so na delovnem mestu. Pri tem pa se ne gre zanašati le na besedo. Za natančno beleženje in pregled delovnega časa najbolje poskrbi registrator delovnega časa Allhours v ta namen ponuja terminal. Ta je zelo preprost za uporabo in izjemno koristen. Koristil bo prav vsem oddelkom in skrbel bo za poštenost. Brez pravega števila ur računovodski oddelek ne bo mogel pravilno narediti obračuna. Kadrovniki ne bodo vedeli, kateri posameznik povzroča težave.

Registrator delovnega časa prepreči izkoriščanje

Zmote bodo praktično nemogoče, za kar bo zaslužen registrator delovnega časa Allhours želi organizacijam pomagati lažje doseči cilje. Te pa lahko dosežejo, le če je vsak člen dovolj močen in zanesljiv. Vaš registrator delovnega časa vam bo pomagal preverjati, kdo prihaja v službo pravočasno. Videli boste, kdo gre domov predčasno in kdo si za malico vzame preveč minut. Nadrejeni morajo včasih sprejeti težke odločitve. Ob slabšem poslovanju je občasno treba koga odpustiti. Takrat bo registrator delovnega časa v veliko pomoč. Najbolj smiselno se je posloviti od osebe, ki je redno zamujala, ob tem pa je tudi delo opravljala slabo. Po drugi strani se lahko prepričate, da so potni stroški pravilno obračunani. Če si omislite registrator delovnega časa, izkoriščanje ne bo več mogoče.

Registrator delovnega časa ne dovoli zamud

Vedenje, da ga ob prihodu v službo pričaka registrator delovnega časa, bo delavca spodbudilo k pravočasnosti. Zagotovo se kdaj zgodi, da oseba zamudi par minutk, ki jih potem nadomesti. Predrznost predolgih zamud pa bo preprečil vaša najnovejša pridobitev. Motiviral bo zaposlene, skrbel za točnost in natančnost. Računovodski oddelek ne bo imel vsak mesec kolektivnega glavobola, ko bodo skušali slediti številom ur vsakega posameznika. Nič več se ne bo treba zanašati na ročno vodeno evidenco in besedo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja