Lepota in Zdravje

Program Varuh zdravja pomaga varovati zdravje in doseči zdrav življenjski slog

Zdravje je vrednota, ki je v današnjem stresnem in hitrem tempu življenja še kako pomembna. Porast kroničnih bolezni je dovolj tehten razlog, da se mora varovanju našega zdravja posvetiti celotna družba in ne le posameznik. Tega se dobro zavedajo tudi pri zavarovalnici Vzajemna, pri kateri skušajo s programom Varuh zdravja poskrbeti za bolj zdrav življenjski slog.

Za razliko od ostalih zavarovanj, z Varuhom zdravja ne boste svojega zdravja le zavarovali, ampak ga boste ohranjali. V ta namen vam program ponuja vrsto aktivnosti, ugodnosti in druge prednosti, ki se jih splača izkoristiti.

Kako se vključiti v program Varuh zdravja?

Verjetno se sprašujete, kako se vključiti v program Varuh zdravja. Naj vas razveselimo, da je to popolnoma brezplačen program, ki je primarno namenjen zavarovancem Vzajemne. Edini pogoj je, da imate sklenjeno katerokoli zavarovanje Vzajemna s trajanjem 12 mesecev ali več.

V okviru Varuha zdravja so oblikovani različni programi, kot so Osnovni, Aktivni, Varni, Mladi, Premium in Premium Plus. Uvrstitev v posamezni program je odvisna od višine letne premije vseh zavarovanj, ki jih imate sklenjene pri Vzajemni vsaj 12 mesecev. Pri tem pa moramo poudariti, da ste v program Osnovni uvrščeni že, če imate sklenjeno dopolnilno zavarovanje Vzajemna.

Vključitev v program Varuh zdravja ima številne prednosti

Program Varuh zdravja velja za edinstven program, ki pomaga skrbeti za zdravje in ga ohranjati. V ta namen ponuja svojim članom ogromno prednosti. Med njimi so brezplačen vstop v spletno telovadnico, kjer vam je na voljo ogromno različnih razteznih in krepilnih vaj, pomoč pri iskanju specialistov, razni popusti za razvajanje in še mnogo kaj.

Ne moremo tudi mimo tega, da je Varuh zdravja prava zakladnica vsebin, s katerimi boste dosegli zdrav življenjski slog. Poleg tega pa boste deležni tudi številnih popustov pri nakupu športne opreme, rezervaciji turističnih aranžmajev in plačilu prijavnin na rekreativne dogodke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja