Lepota in Zdravje

Probiotiki s strani agencije niso odobreni

probiotikiRazmišljate o tem, kaj bi naredili, da bi se bolje počutili, da bi imeli več energije, da ne bi bilo ves čas prehlajeni oz. bolni, da ne bi bili ves čas utrujeni? V kolikor se boste odpravili k zdravniku, žal nekega pametnega odgovora ne boste dobili. Zdravnik vam bo predpisal bolniški dopust in počitek in to je to. Neke teorije o zamaščenih jetrih in posledicah, ki so prej opisane, obstajajo in je to nekako kar neka modna muha, diete za ta namen pa so tudi predpisane. Ampak zavedajte pa se, da večina problemov ne izhaja iz jeter, temveč iz črevesja in v tem primeru vam ne bo nič bolje pomagalo kot dobri probiotiki. Dobri probiotiki se dobijo bolj redko kje, saj je potrebno biti pozoren na sestavo, zato vam priporočamo trgovino, kjer se dobri probiotiki dobijo in to je Malinca na povezavi https://www.malinca.si/probiotiki-v-kapsulah.html.

Probiotiki pri zdravnikih ne uživajo pozornosti

Naj vas dejstvo, da vam zdravnik ne bo priporočal v prej opisanih težavah probiotika, ne prestraši. Zavedati se morate, da zdravniki delujejo tudi v imenu farmacevtskega lobija in ker agencija še ni izdelala nobenega priporočila, vam tudi zdravnik ne bo svetoval probiotika, ker ga niti ne sme. Ampak razmišljajte končno tudi drugače, zdravnik je tam zato, da zdravi problem, torej posledico, ne pa da zdravniki zdravijo vzrok in to je tudi največji problem zdravstva – torej odvisnost od neprestanega uživanja zdravil, ki pa imajo na črevesje izredno slab učinek. Zato raje razmišljajte sami, uredite si svoje zdravje sami in ravno probiotiki vam bodo pomagali tukaj še najbolj od vsega. Če se že bojite, da vam lahko kakor koli škodijo, se sicer lahko posvetujte z zdravnikom, ki vam probiotikov sicer sam ne bo svetoval, nimajo pa zdravniki praviloma nobenega zadržka, da jih posameznik ne sme uživati.

Probiotiki naj bodo tudi zdravi

Kljub vsemu, da probiotiki delujejo pozitivno na organizem, pa pazite na to, da so naravni, torej da ne vsebujejo nepotrebnih kemikalij, ki zdravju škodijo, največkrat pa se nepotrebne snovi nahajajo prav v kapsuli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja