Nekategorizirano

Prihaja poletje- gremo na sonce

krema za sončanje

Bližajo se poletni dnevi, ko nas bodo topli sončni žarki privabili iz naših stanovanj in hiš. Morda bomo kje posedeli v kakšni odprti kavarni, na klopci pred hišo ali pa na balkonu. Takrat nam bo zagotovo v zavest prišla misel o morju, njegovem pomirjujočem pljuskanju, pesku, v katerega se nežno vdirajo naša stopala med hojo, toplem poletnem zraku in romantičnem dežju. Vsekakor pa je ob tem primerno pomisliti tudi na primerno zaščito. Že dolga leta je krema za sončenje skoraj obvezen pripomoček za daljše izpostavljanju soncu. Čeprav se ne zavedamo in morda ne čutimo, pa nas sonce lahko kar hitro opeče, še posebej če smo po naravi bolj svetle, pegaste in občutljive kože. Za takšno kožo je smiselno razmisliti tudi o uporabi bolj eksotične kozmetike kot je na primer korejska, ki jo na slovenskemu trgu ponuja Missha.

 

Pravi izbor zaščite pred nevarnimi sončnimi žarki

krema za sončanje Ko se odločamo za daljše poležavanje na soncu, mora biti krema za sončenje ena od stvari, o kateri moramo dobro razmisliti. Krema za sončenje je lahko v različnih oblikah bodisi kot olje, mleko, losjon. O njeni obliki je smiselno razmisliti tudi glede na tip naše kože bodisi, da je svetla, pegasta, občutljiva, mastna, mešana ali suha. Pri tem je priporočljivo, da kolikor bolj je koža svetla, tanka, nagnjena h krvavitvam, poškodovana, da se uporabi visok faktor zaščite. Koža, ki je po naravi že bolj temna, tudi ni nagnjena h opeklinam in ponavadi ne potrebuje visokega zaščitnega faktorja, razen morda v primeru, če je suha in nagnjena k pokanju.

 

Dobro poznam svojo kožo – kaj je še pomembno

Na prvem mestu mora biti dobra zaščita kože in poznavanje njenih lastnosti. Še posebej priporočljiva je uporaba korejske kozmetike za kožo, ki je zelo občutljiva in nagnjena h opeklinam. Tudi ljudje s takšnimi težavami si lahko sedaj še boljše pomagajo.

krema za sončanje

Korejska krema za sončenje je s svojimi redkimi in eksotičnimi sestavinami lahko pravi balzam za bolj občutljivo kožo ali kožo, ki jo je potrebno bolj nahraniti bodisi tudi zaradi medicinskih posegov. Krema za sončenje naj bo tako v bodočih dneh vedno pri roki. Ne pozabite jo nanesti tudi kdaj med sprehodom na obraz in roke, saj so to prvi izpostavljeni deli telesa. Več si preberite na spletni strani Missha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja