Prevajanje

Prevod iz slovenščine v italijanščino naj bo strokoven

prevod iz italijanščine v slovenščino

Potrebujete prevod iz slovenščine v italijanščino? Želite, da je prevod opravljen strokovno in kakovostno, in bi ga najraje naročili formalno? Na slovenskem prevajalskem trgu so številna podjetja, ki ponujajo prevode v mnoge svetovne jezike, tudi v eksotične. Prevod iz slovenščine v italijanščino lahko dobite v številnih prevajalskih podjetjih. Naročite ga lahko tudi v prevajalskem podjetju Poliglot. Več o njihovih prevajalskih storitvah si lahko preberete na njihovi spletni strani, dosegljivi na http://www.poliglot.si/prevod-iz-italijanscine-v-slovenscino.

Kateri prevod iz slovenščine v italijanščino potrebujete?

Razlikujemo navadne in sodne prevode. Navadne prevode opravijo prevajalci, ki imajo ustrezno izobrazbo za prevajanje in številne izkušnje s prevajanjem besedil. Med navadne prevode spadajo prevodi publikacij, knjig, člankov, navodil za uporabo in podobnih besedil. Sodne prevode pa izvajajo sodni tolmači, ki jih imenuje Ministrstvo za pravosodje Republike Slovenije. Za pridobitev naziva sodnega tolmača mora imeti prevajalec določeno znanje predvsem s pravnega področja, opraviti mora tudi nekatera usposabljanja in izpite. Sodni tolmači prevajajo dokumente, kot so dokazila o nekaznovanju, diplome, spričevala, potrdila, pooblastila, pogodbe, izpisi iz sodnega registra in podobo. Tovrstne prevode zahtevajo domači ali tuji uradi, na primer veleposlaništva, ministrstva, državni uradi, sodišča, zavarovalnice. Tako navadne kot tudi sodne prevode lahko naročite pri podjetju Poliglot, tudi če potrebujete prevod iz slovenskega v italijanski jezik.

Prevod iz slovenščine v italijanščino in druge romanske jezike

Želite poleg prevoda iz slovenščine v italijanščino še prevod v kateri drug romanski jezik? Večjezični prevod besedila je zelo zaželen na primer pri navodilih za uporabo, promocijskem gradivu, katalogih in podobnih besedilih. Večjezične prevode besedil potrebujejo podjetja, ki želijo svoje izdelke in storitve približati širokemu krogu potrošnikov. Če so na primer navodila za uporabo nekega izdelka prevedena v več jezikov, lahko to zelo dobro vpliva na kupce izdelkov. Pri prevajalskem podjetju, pri katerem boste naročili prevod iz slovenščine v italijanščino, se pozanimajte še glede prevajanja besedila v druge romanske jezike, na primer v francoščino, španščino, portugalščino. Zagotovo vam bodo z veseljem ponudili široko paleto svetovnih jezikov, v katere lahko prevedejo vaše besedilo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja