Dom in vrt

Prešite odeje 200×200 iz organskega bombaža

Prešite odeje 200x200

Prešite odeje 200x200Prešite odeje 200×200 so lahko narejene iz različnih materialov. Najkvalitetnejši je 100% organski bombaž, ki raste na ekološko obdelanih poljih. Pri njegovi rasti ne uporabljajo nobenih nevarnih gnojil, insekticidov ali pesticidov, ki bi lahko ogrožali naše zdravje. Tudi predelava bombaža je ekološka, saj med predelavo ne uporabljajo nobenih strupenih kemikalij.

Prešite odeje 200×200 iz 100% ekološkega in organskega bombaža so odlične za vse, ki si želite dobre spalne pogoje. Tak bombaž je namreč antialergijski in ne draži naše kože. Odlično vpija vlago in jo nato oddaja v prostor. Je izjemno zračen in lahkoten. Poleti nas hladi, medtem ko nas pozimi izredno greje.

Prešite odeje 200×200 je lahko polnjena tudi z dlako mongolske kamele, ki sodi med najboljša vlakna na svetu. Ta vlakna ne dražijo kože, so narava in ne ustvarjajo statične elektrike. Statična elektrika je velik problem vseh umetnih materialov, v katerih ne moremo dobro in mirno spati. Najpomembnejša lastnost te dlake je izolativnost ter prilagodljivost na različne temperature. Uporabimo jo namreč lahko v vseh letnih časih.

Jogi rjuhe so lahko različnih velikosti

Jogi rjuhe so narejene v različnih velikostih in se prilagodijo različnim ležiščem. Vsaka jogi rjuha ima na vsakem koncu všito elastiko, ki omogoča enostavno in hitro namestitev. Jogi rjuhe so lahko narejen iz bombaža, lana, bambusa ali svile.

Jogi rjuhe narejene iz bombaža so najbolj pogoste in izredno dobre za spanje. Trenutno so zelo aktualne bambusove rjuhe, ki so tudi antialergijske, zato jih kupuje veliko ljudi. Kadar želimo kupiti dobro rjuho, bomo bili pozorni na blagovno znamko. Le najboljši proizvajalci nam namreč lahko zagotavljajo visoko kvaliteto.

Jogi rjuhe uporabimo lahko povsod. Z njimi lahko zaščitimo tudi kavč v dnevni sobi in tako brezskrbno spimo mi ali naši gostje. Ker je jogi rjuha elastična, se bo prilegala vsaki obliki kavča ali jogija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja