Šport in prosti čas

Ponudnik spletnih stav z dobrimi kvotami

stave v zivo

Stavnica, ki jo opisujemo v nadaljevanju, je ena največjih in najbolj priljubljenih stavnic na trgu. Ustanovljena je bila leta 1999. Osredotoča se predvsem na športne stave – na voljo je več kot 20 različnih lig, ki so na voljo v živo 24 ur na dan in 7 dni v tednu, vključno s tenisom, baseballom in košarko, vendar so najbolj specializirani za nogomet. Bet at Home bonus sistem je zelo preprost. Za privabljanje novih strank ni brezplačnih stav, obstaja pa program zvestobe za obstoječe stranke, ki se imenuje Club Gold. Bet at Home bonus lahko pridobite na strani https://www.stavidoma.com/bet-at-home-bonus. Med stavami lahko zbirate točke in jih nato zamenjate za denar ali nagrade – stran ponuja tudi športno opremo za priljubljene lige, kot je nogomet.

stave

Kakšne stave so še na voljo?

Družba je znana po različnih ponudbah stav poleg samih rednih tekem. Te stave vključujejo tedenske Bet at home bonus posebne ponudbe, kot sta npr. kateri bodo najboljši strelci na tekmi ali kdo bo dal največ asistenc. Posebna zanimivost so tako imenovane ponudbe Expressbet, ki so na voljo v nekaj sekundah po doseženem golu na nogometnih tekmah. Za to morate imeti hitre prste, vendar so lahko zelo donosne, če uganete pravi rezultat. Stranke, ki sklepajo stave s pravim denarjem, morajo biti pozorne na različne promocije, ki se spreminjajo vsak mesec in ponujajo dodatne ugodnosti za določene vrste stav. Te promocije potekajo od ponedeljka do petka. Poleg tega stavnica ponuja virtualne športe z različnimi ligami in turnirji in nekatere arkadne igre, kjer lahko uporabite Bet at Home bonus.

stave1

Kakšna je njihova spletna stran?

Spletna stran je dobro strukturirana in enostavna za uporabo. Na voljo so različna orodja za igralce, ki želijo staviti bolj previdno, kot je npr. kalkulator kvot, ki jih lahko uporabite med stavami v živo. Vplačila in izplačila so hitro urejena z elektronsko denarnico, kreditnimi karticami ali Paysafecard – za to ni potrebna Bet at Home bonus koda. To pomeni, da lahko igrate tudi z zelo majhnim začetnim kapitalom. Ekipa za pomoč strankam je na voljo 24 ur na dan prek telefona, e-pošte ali Facebooka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja