Tehnologija

Poceni prenosniki služijo našim potrebam

poceni prenosniki

Na vsakem koraku smo odvisni od električnih naprav, ki nam olajšujejo življenje, s tem se tudi nekako zavezujemo, da bomo na voljo širši okolici vsako sekundo v dnevu. Še na dopust, kjer naj bi se odklopili od delovnika, v kovčke spakiramo ”delo” in iščemo internetno povezavo, ki nam bo omogočila ažurno komuniciranje. Ni nam potrebno več zapraviti celo premoženje za opremo, ki nam bo služila več let, saj poceni prenosniki zmorejo veliko več kot rabimo. Prodajalcu povemo za kakšen namen se bo uporabljal, skupaj preverimo karakteristike in če nam vse ustreza izvedemo nakup.

poceni prenosniki2

V katerem primeru izbrati tistega za manj denarja?

Pred prihodom novega modela in v času različnih popustov, bodo na policah poceni prenosniki, zato je pomembno da vseskozi spremljamo ponudbe različnih proizvajalcev in jih med seboj primerjamo. Gamerji in tisti, ki rabijo močan procesor ter zmogljivejšo grafično kartico tukaj žal ne bodo preveč privarčevali. Zahtevnejša opravila pomenijo dražje komponente. Kadar proračun ne dopušča, da bi računalnik imel hitrejši disk, lahko kasneje dokupimo zunanjega, ki ponuja dovolj prostora. Full HD Resolucija je dovolj, za tiste, ki ne rabijo imeti odprtih več vsebin in programov hkrati. Poceni prenosniki, ki bodo večino časa priklopljeni na enem mestu, ne potrebujejo baterije, ki bi zdržala več ur brez napajanja, kar pa tudi vpliva na nizko ceno.

poceni prenosniki1

Prednosti pred klasičnimi računalniki

Ker je lahek in se prilega večji torbi, ga lahko vzamemo s sabo kamorkoli. Zvočniki in miška so že vgrajeni, pri dobro delujoči bateriji še kabla za priklop ne potrebujemo. Dejansko se lahko iz lokala ob uporabi njihovega wi-fija povežemo kamorkoli in uredimo potrebne stvari. Čas, ko smo morali priti na točno določeno lokacijo, kjer je čakala ‘’kišta’’ postavljena na ustrezno mesto, so mimo. Poceni prenosniki, ki jih lahko sestavimo sami, s takšnimi komponentami, ki jih res potrebujemo, nam bodo omogočili da privarčevani denar zapravimo za dodatke, ki nam bodo polepšali upravljanje z njim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja