Turizem

Poceni potovanja za vsak žep

poceni potovanja na 1nadan

Dopust in počitek si zaslužimo vsi, a žal je včasih težje uresničljiva želja, prav zaradi cen. Zato lahko najdete poceni potovanja na 1nadan. Ponujena so potovanja, ki vas popeljejo po najlepših krajih sveta. Ponujajo se le tista, zaradi katerih vaša denarnica ne bo jokala in vam po oddihu ne bo treba zategovati pasu. Najti je mogoče resnično zelo cenovno ugodne ponudbe za dopust. Zagotovo boste našli poceni potovanja za mlade, starejše, potovanja za družine, in to z letalom in avtobusom.

Tako poceni potovanja, da denarnica ne bo trpela

Najdite poceni potovanja na 1nadan, ki vas bodo popeljala in zapeljala na večdnevna razvajanja po Sloveniji, hkrati pa ne bodo opustošila vaše denarnice; starejši se bodo zagotovo zelo razveselili toplic z bazeni s hladno in vročo termalno vodo, masaž in raznih vrst savn. Poceni potovanja pomeni, da so ta znižana za vsaj petdeset odstotkov. Tako lahko dobite dvodnevno nočitev s polpenzionom, z možnostjo kopanja in savno v toplicah, ki je torej znižano za vsaj petdeset odstotkov, hoteli pa lahko imajo celo štiri zvezdice. Seveda pa poceni potovanja niso le v razne toplice.

Metropola tudi za tiste brez žepa

Ne skrbite, ugodna potovanja v metropole so prav tako na voljo na spletnih straneh. Najti je mogoče ponudbe za potovanje v prečudovit Istanbul (Carigrad), nekoč imenovan Bizanc in Konstantinopel, v Turčiji, kamor greste z letalom in ostanete tam več dni, spoznate pa tudi mesto protagonistov zelo priljubljene serije z naslovom Moja boš. Cena tega ugodnega potovanja je manj kot štiristo evrov! Lahko pa izberete potovanje v bližnji Zagreb, kjer bi bili nastanjeni v zelo priljubljenem hotelu, pri čemer za dve nočitvi odštejete le dobrih sto evrov, za to pa poleg nočitev dobite še razkošen zajtrk in romantično večerjo z več hodi ob svečah. Če se bolj navdušujete nad Nemčijo, pa lahko najdete potovanje v München za dve osebi, ki lahko izbirata med več hoteli. Nikar ne oklevajte, poceni potovanja čakajo na vas!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja