Dom in vrt

Ploščice imitacija lesa namesto parketa

Med opremljanjem hiše ali stanovanja je treba pomisliti na to, kakšna bodo tla in kakšne bodo stene. Bo na tla v dnevni sobi ali kuhinji položen parket? Bodo na tla v kopalnici položene ploščice, morda tudi na stene? Namesto parketa se lahko na tla v dnevni sobi položijo ploščice imitacija lesa, ki je vzorec ploščic, ki spominja na parket. Tako je na voljo v različnih velikostih in različnih barvah. Spletna trgovina Keramoteka je v svojo ponudbo vključila tudi ploščice imitacija lesa, da pridejo na račun tudi tisti, ki ne želijo na tleh parketa, želijo pa topel lesni vzorec.

Ploščice imitacija lesa za tuš v naravi keramoteka

Ploščice, ki so na voljo v spletni trgovini Keramoteka, se lahko položijo na tla. V ponudbi pa so tudi stenske ploščice imitacija lesa lahko krasi tudi stene v kopalnici. Počutili se boste, kot da ste v prelepem gozdu, hkrati pa vam ne bo manjkalo razkošja in udobja. Tako stenske kot talne ploščice so lahko sijoče, pol sijoče ali mat. Različne velikosti in barve na les spominjajoče ploščice imitacija lesa smreke, hrasta ali kakšne druge vrste lesa vas bodo razveselile vsakokrat, ko jih boste ozrli. Določene ploščice so primerne za dnevno sobo, spalnico, kuhinjo, jedilnico in kopalnico. Na spletni strani trgovine si lahko ogledate slike, na katerih so prikazane ploščice v imitaciji lesa.

Ploščice imitacija lesa so odlična izbira

Ob vsaki sliki ploščice imitacija lesa je zelo očitna, tako da bodo vsi mislili, da je na tleh parket in da so stene obložene s koščki pravega lesa. Prepričale vas bodo znižane cene ploščic in pestra izbira vzorcev, barv in velikosti. Ob slikah so navedeni mere ploščic, material, obdelava, vrsta keramike in mere. Naveden je še proizvajalec. Mogoča je izbira barve in velikosti določenega modela ploščice. Izjemno pomembno in koristno je dejstvo, da trgovina potencialnim strankam ponuja možnost svetovanja, ki je brezplačno. Potencialna stranka se lahko dogovori za sestanek, na katerem se ji predstavijo izdelki in strokovnjaki svetujejo glede izbire najboljših ploščic.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja