Storitve

Pivske majice s smešnimi napisi

majice z napisi

Včasih imamo na sebi kakšen kos oblačila, ki nosi prav posebno sporočilo. Ta je navadno v obliki kratke majice, na kateri je napis, poleg njega pa tudi primerna sličica oziroma motiv. Takšno oblačilo se posebej dobro obnese na kakšnih praznovanjih, lahko pa ga pravzaprav osebi, ki kaj praznuje, tudi podarimo. Zelo priljubljene so na primer pivske majice, ki so še posebej prisrčne in nas lahko nasmejijo do konca.

Toda, kaj točno zapisati na pivsko majico, ki jo želimo podariti sebi ali pa svojemu prijatelju, sorodniku, sodelavcu ali znancu? Ena od možnosti je ta, da naročimo že izdelano majico, druga pa ta, da majico za pivca damo izdelati kar po naročilu. Takšne majice lahko poimenujemo kar personalizirane pivske majice.

pivske majice

Napis na majici odvisen od tega, kaj oseba najraje uživa

Če naš prijatelj v prostem času najraje uživa ob kozarcu vina, mu bomo naročili majico, na kateri bo napis povezan s tovrstno pijačo. Ravno tako se bo z vinom skladal tudi motiv oziroma sličica ali pa kar fotografija. Če pa najraje uživa pivo, bo potisk povezan z njim.

Po drugi strani pa se zagotovo družite s prijatelji, ki praviloma ne uživajo alkohola in raje posežejo po kakšnem toplem brezalkoholnem napitku. V tem primeru jih z izbiro pivske majice lahko nekoliko pohecate. Zagotovo vam ne bodo zamerili.

pivske majice z smešnimi napisi

Izdelajte svojo unikatno pivsko majico

V znani spletni prodajalni z darili so na voljo številne pivske majice, ki so zelo mikavne za nakup. Po drugi strani pa se lahko pripeti, da vam prav nobena med njimi ne bo povsem ugajala. Kaj storiti v takem primeru. Ponudnik je morda na voljo za izdelovanje unikatnih pivskih majic po naročilu.

Najbolje je, da ga kar kontaktirate – preko spletne pošte ali telefonskega pogovora – in ga vprašate, ali je na voljo tudi tovrstna storitev. Ne glede na to, ali vam ponudnik to omogoča ali ne, vam bo poskušal najti najustreznejšo rešitev.

Majica z napisom

Aplikacija za izdelovanje pivskih in drugih majic po meri

Odlična novica pa je ta, da na spletu lahko najdete aplikacijo, ki vam omogoča izdelovanje majic po meri. V tem primeru si pivsko ali katero koli drugo majico lahko kreirate v popolnoma lastni režiji. Ko se boste enkrat lotili kaj takšnega, vas bo morda tovrstna storitev povsem zasvojila. Pivske majice ne boste izdelali samo v enem kosu, temveč si boste zagotovo želeli izdelati več kosov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja