LED pametna žarnica je napravica, s pomočjo katere lahko prek telefona nadzorujete svetlost v prostoru. Ne samo da izjemno olajša določene vidike življenja, mogoče jo je preprosto uporabljati. Danes skorajda ni človeka, ki ne bi znal upravljati pametnega telefona. Vse napravice so izdelane na tak način, da sta namestitev in uporaba kar se da preprosta. Razvoj pametne žarnice samo še napreduje. Na voljo je takšna, ki nudi izbiro različnih barvnih odtenkov; takšna, ki je varčna tudi pri najvišji svetlosti. Proizvajalci težijo k temu, da bi bila poraba čim manjša, a osvetlitev čim boljša. Sami lahko nastavite čas, ko naj se pametna žarnica prižge.

Pametna žarnica prepreči padec

pametna žarnica

Na tak način lahko poskrbite za varnost. Predstavljajte si, da se vračate domov v trdi temi. Pričakalo vas bo svetlo dvorišče ali terasa. Počutili se boste bolje in tudi bolj boste varni. Imate doma najstnike, ki so začeli hodit na zabave? Se vračajo ob jutranjih urah, ko nebo še vedno pokriva temna odeja? Naj tudi njih pričaka prižgana pametna žarnica. Nikoli ne veste, v temi preži več nevarnosti. Lahko je celo kaj tako nedolžnega kot spregledana stopnica, ob katero se lahko spotakne. Zabavo pa lahko s takšno napravo, kot je pametna žarnica, priredite tudi doma. Je tema disko in nimate krogle? Nič hudega, vaša pamentna žarnica lahko oddaja barvno svetlobo.

Pametna žarnica za romantično vzdušje

Vzdušje v prostoru bo še bolj veselo. Želite preživeti romantičen večer v dvoje? Tudi pri tem priskoči na pomoč pametna žarnica. Morda doma nimate sveč, a ne skrbite, ne potrebujete jih. Romantično svetlobo lahko nastavite zdaj brez najmanjše težave. Prilagodite jo, da bo čim bolj prijazna do vas in vaše partnerke ali partnerja. Resda se večerja ob soju sveč sliši lepše, vendar z omenjeno napravico ne bo tveganja za požar. Ta bi vam zagotovo pokvaril več kot le en večer. Ker boste z njo prihranili pri porabi energije, si boste lahko privoščili več razkošnih obrokov.