Pametna vtičnica za brezskrbne počitnice

Obveznosti, kot so služba, nakupi in drugi opravki ljudi silijo, da zapuščajo dom. Še največji zapečkarji ga morajo zapustiti, da gredo služit in po živila. Ko greste na dopust, vas zagotovo skrbi, kaj se dogaja v vašem stanovanju ali hiši. Zdaj lahko preprosto poskrbite za to, da noben nepridiprav ne bo prišel na obisk. Kakovostno delujoča pametna vtičnica bo prelisičila tatove. Mislili bodo, da ste doma, čeprav ste na dopustu ali na koncertu. Dobra pametna vtičnica namreč ima to možnost različnih nastavitev. Kot pametno stikalo se lahko uporablja za nadziranje vseh naprav, ki se napajajo z elektriko. Vse te naprave, ki so zelo koristne, saj olajšajo opravila, so lahko zelo nevarne.

Pametna vtičnica lahko prepreči požar

V določenih obdobjih ste še v posebej veliki nevarnosti, da ste žrtev požara. Praznični čas je že tak, ko nastopi nakupovalna mrzlica, v službi se zaključujejo zadeve in skrbi vas, kje boste preživeli praznike. Takrat se lahko hitro zgodi, da pozabite izklopiti štedilnik. Pri reševanju te težave vam bo pomagalo pametno stikalo. Zagotovite si, da bodo decembrski dnevi lepi in ne bodo prinesli dodatnih težav. Več boste kuhali in pekli, zato se zna hitro zgoditi, da kakšna naprava ostane vklopljena. Preizkušena pametna vtičnica vas bo zagotovo rešila. Posledice pozabljivosti ali nepozornosti so lahko hude. Lahko pride do požara, ki nadalje lahko škoduje tudi sosedom.

Pametna vtičnica razsvetli praznični večer

Z mobilno aplikacijo se pametna vtičnica preprosto upravlja. Preko mobitela se povežete z napravico in preverite, ali so z njo povezane naprave vklopljene ali izklopljene. Vaša pametna vtičnica vam dovoljuje tudi nadziranje porabe. Vse to pa lahko počnete na daljavo. Bliža se tudi pravi čas, ko bo pametna vtičnica uporabljena za praznično osvetlitev. Vaša hiša bo tako najbolj vesela na ulici. Ena od funkcij, ki vam bo zagotovo najbolj všeč, je možnost časovne nastavitve vklopa in izklopa. Naj bo slednje vaša zavestna odločitev in ne le samodejna.