Otroška oprema

Otroški nahrbtnik, obvezna oprema otrok

K obvezni opremi za otroka spada otroški nahrbtnik. Ta je lahko najprej namenjen predvsem staršem, ki vanj spravijo stvari, ki jih bo otrok na poti nujno potreboval. Ko otrok že shodi in nekaj časa dokaj solidno hodi, je dovolj star, da dobi otroški nahrbtnik, ki ga lahko nosi sam. Ta mora biti prilagojen starosti otroka. To pomeni, da mora biti otroški nahrbtnik majhen, a še vseeno tako velik, da bo vanj otrok spravil vse stvari, ki jih želi nesti s sabo. Poznamo pa tudi mini otroški nahrbtnik Skip Hop, ki je znamka, ki ga ponuja v različnih oblikah. Že nekaj časa je vsaj pri deklicah zelo priljubljena oblika samorog.

Otroški nahrbtnik raznih oblik in barvotroški nahrbtnik hajdi

Tak otroški nahrbtnik Skip Hop je olepšan s potiskom samoroga, na vrhu pa iz njega štrlijo ušesca in rog. Kot tak je namenjen otrokom, ki so dopolnili vsaj eno leto. Ker ga nosijo tako majhni otroci, ki radi odtavajo stran od staršev, mu je lahko dodan trak, ki se ga da odstraniti, in služi večji varnosti. En konec ima eden od staršev, en pa je pritrjen na otroški nahrbtnik, ki ga nosi otrok in s tem ohrani neko mero samostojnosti, starš pa občutek pomirjenosti in varnosti. Ker se mora nahrbtna torba otroku dobro prilegati, da ga bo lahko udobno nosil, ima lahko dodatne trakce za nastavitev dolžine.

Otroški nahrbtnik s posebnimi dodatki

Če je vaš otrok stopil v obdobje, ko je vse njegovo in se z vsem poistoveti, bo zelo vesel, če bo nahrbtni torbi dodana ploščica, na katero se lahko napiše njegovo ime. Vesel bo tudi dodatnih sprednjih in stranskih predalčkov, da lahko vanjo spravi vse, kar želi nesti na obisk k babici, v vrtec ali na izlet. Pestra ponudba poslikav z živalskimi motivi pomeni, da bo otrok hitreje spoznal različne vrste živali, jih bo lažje prepoznal v knjižicah in bo svoj otroški nahrbtnik z veseljem vzel povsod s sabo. Morda ga to prepriča, da bo lažje šel v vrtec in tam preživel nekaj ur brez staršev, ne da bi bil žalosten in jih pogrešal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja