Storitve

Optimizacija spletnih strani se začne z dobro vsebino

optimizacija spletnih straniV podjetju Dominatus, ki je eno vodilnih podjetij v Sloveniji na področju SEO optimizacije, zatrjujejo, da se kvalitetna optimizacija spletnih strani začne z dobro vsebino. Vsebina mora biti spisana okoli določene ključne besede, katera mora biti uporabljena v obsegu okoli 2% glede na dolžino vsebine. Seveda pa mora biti vsebina tudi smiselno spisana, kar pomeni, da mora biti tako, da bralca pritegne k branju. Najbolje je, da je spisana tako, da bo bralec prebral vse kar je napisano ter se na koncu tudi odločil za nakup izdelka ali storitve, torej tistega kar je v vsebini opisano oz. o čemer je pisec pisal na določeni podstrani spletne strani. V kolikor je to narejeno kot mora biti, je v nadaljevanju tudi optimizacija spletnih strani veliko lažja in bolj uspešna, žal pa le redki vedo kako mora izgledati kvalitetna vsebina.

Optimizacija spletnih strani se nadaljuje z on-site ureditvijo

V tem koraku strokovnjaki za on-site optimizacijo, katerih v podjetju Dominatus ne manjka, uredijo spletno stran s tehničnega vidika postavitve spletne strani. Optimizacija spletnih strani namreč zahteva, da se vse pravilno odpira, saj ni vseeno, če določena povezava ob kliku nanjo ne pelje tja kamor si je tisti, ki jo je zasnoval zamislil. Ni vseeno niti ali se vse skupaj odpira prepočasi, ključnega pomena je tudi to, da url naslov določene spletne strani vsebuje ključno besedo okoli katere je spisana vsebina na tej podstrani. Ja, vse to vsebuje dobra in kvalitetna optimizacija spletnih strani in za vse to urediti kot je potrebno rabite strokovnjaka, če to niste sami.

Off-site optimizacija spletnih strani je pika na i

Brez prvih dveh zgoraj opisanih korakov off-site optimizacija spletnih strani ne more biti kvalitetno narejena. Če pa sta prva dva koraka takšna kot morata biti, potem lahko off-site optimizacija spletnih strani na zelo dolgi rok vašo spletno stran potisne zelo visoko, če že ne na 1. mesto, v internetnih iskalnikih kot je npr. Google.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja