Lepota in Zdravje

Omega 3 pomagajo tudi pri hujšanju in to res

omega3

Bi želeli izgubite tiste odvečne maščobne celice, za katere ste naredili že skoraj vse, pa se jih nikakor ne rešite, pa čeprav delate vse, tudi telovadite? Zagotovo se je treba lotiti težave iz same osnove in to je pravilna prehrana. V kolikor vam nič ne pomaga, potem vam bo omega 3 hujšanje naredilo veliko bolj prijetno in uspešno, saj tudi dokazano pomaga pri hitrejši porabi maščob in pa tudi pri tvorjenju hormona, ki pa ga potrebujemo za to, da je hujšanje uspešno. Če vam ta hormon primanjkuje, potem pozabite na uspešno hujšanje.

Čeprav ste naveličani vseh možnih obljub, kako vam nekaj pomaga za hujšanje, pa od teh obljub ni nič, vam bo zagotovo omega 3 hujšanje naredilo uspešno

 

Osnova, da je omega 3 lahko res učinkovit, je v tem, da pomaga pri tvorbi nujno potrebnega hormona za hujšanje, hkrati pa tudi znižuje glikemično vrednost obroka, kar gre vse skupaj z roko v roki. Če sedaj telovadite, pa ni in ni pravih rezultatov in ne pridobivate na moči, vam prav tako manjkajo omega 3 maščobne kisline, ki povečujejo moč in tudi preprečujejo, da bi prišlo do razgradnje mišic. Dejansko omega 3 uživajo vsi športniki, ne pa samo tisti, ki želijo shujšati, zato se je res treba zavedati, da omega 3 pomagajo pri izgubi telesne teže.

Vse to je seveda dokazano, hkrati pa se ni treba držati diet, ki vse po vrsti obljubljajo uspeh, pa le – tega ni oz. če že je, pa se kilogrami prav hitro vrnejo. Poleg tega, da boste veliko naredili zase z izgubo odvečnih maščobnih celic, pa boste veliko naredili tudi za zdravje svojega srca in ožilja, saj tako eno kot drugo za svoje čim boljše delovanje potrebuje tudi omega 3. Vsekakor torej lahko rečemo, da bi moral danes omega 3 uživati kar vsak človek, sploh glede na tako zelo nezdrav način življenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja