Lepota in Zdravje

Omega 3 nastopijo proti moderni nadlogi

omega3Ena od najhujših bolezni sodobnega časa je zagotovo rak v vseh svojih oblikah. Za njim zboli vse več ljudi, ne glede na leta, včasih tudi ne glede na slog življenja. Za marsikoga je prav ta huda bolezen budnica. Pretres, po katerem se odločijo, da je treba začeti zdravo živeti. Prvi korak do bolj zdravega življenja pa je prav sprememba hrane. V jedilnik je treba vključiti vse snovi, ki jih telo nujno potrebuje. K tem zagotovo spadajo omega 3 maščobne kisline. Zdravniki celo ugotavljajo, da so lahko odlična pomoč pri zaviranju rasti rakavih celic. Veliko vlogo omega 3 igrajo pri protivnetnih procesih. Vsak dan si privoščite priporočeno količino kapsul te dragocene snovi. Tisti, ki niste ljubitelji rib ali ribjega okusa, ne skrbite. Za vas se najdejo alternativne omega 3, ki jih lahko kupite na tej spletni strani: https://www.malinca.si/omega-3.html.

Omega 3 pomagajo preprečevati strjeno kri

Tudi srčna kap spada med največje ustrahovalce tega stoletja. V ožilju nekoga, ki je leta užival nezdravo prehrano, lahko nastanejo strdki, ki vodijo do kapi. Pri preprečevanju nastajanja teh zelo pomagajo omega 3. Znižujejo visok krvni pritisk, ki je zvest spremljevalec težav z ožiljem. Vse raziskave so potrdile, da so omega 3 izjemno koristne za srce in ožilje. Zelo priporočljivo je, da si vsaj enkrat na teden pripravite obrok, ki vključuje ribe. Ta nasvet pa ne upošteva vsaj dveh skupin ljudi. Prva je ta, ki ne je živali in živalskih izdelkov. Druga pa je ta, ki preprosto ne mara vodnih živali.

Omega 3 iz alternativnega vira

Moderno je, da se vključuje vse skupine posameznikov v vsak vidik življenja. Nihče ne sme biti spregledan, zato so proizvajalci morali najti rešitve. Kako prodati svoje izdelke prav vsem? Ni se vam treba siliti s skušo ali lososom, samo da bi bili zdravi. Prav tako bi morali zaužiti kar precej, da bi bil vnos omega 3 maščobnih kislin zadosten. Na žalost je tudi onesnaženost poskrbela za to, da pogosto uživanje rib ni najboljša ideja. Na srečo pa niso edine, iz katerih se pridobiva dragocena snov. Pridobiva se lahko tudi iz planktona, rakov in alg, ki naj bi predstavljale najčistejši izvor.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja