Nakit

Novi nakit Swarovski je že na prodajnih policah

nakit Swarovski

Novo leto je že kar dobro v zagonu, prav tako pa izdelovalci nakita. Tako je torej tudi prav, saj z novim letom pridejo tudi novosti in nove oblike. No, nov nakit Swarovski že predstavlja in kar je še pomembnejše, le-ta je tudi že na prodajnih policah v Sloveniji. Poglejmo pa si, kakšen nakit Swarovski ponuja svojim strankam pri nas. Konec koncev se je za nakit Swarovski tudi letos izjemno potrudil in potemtakem je torej edino prav, da ga vsaj malo predstavimo. V nadaljevanju bomo torej videli, kakšen nakit Swarovski ponuja letos svojim zvestim strankam, povedali pa bomo tudi, kakšne so letošnje cene.

Kakšen nakit Swarovski ponuja letos in kakšne so letošnje cene?

Brez zadržkov lahko povemo, da je tudi letošnja kolekcija nakita vsekakor naredila korak naprej od prejšnjih. Čeprav so še vedno glavni kristali (to je ne nazadnje duh, ki ga ima v sebi nakit Swarovski), se definitivno vidijo bolj preprosti načini brušenja kamnov. S tem mislimo predvsem na to, da so oblike, ki jih je za nakit Swarovski letos uporabil, bistveno bolj preproste od prejšnjih in delujejo mehkejše na pogled. Preprostost pa je vidna tudi v barvah. Vse več se namreč je za nakit Swarovski uporabil le nekaj barvnih odtenkov.

Vse več pa je tudi sivinskih barvnih kombinacij, ki pa se lepo podajo večernim oblekam. Tako imamo na voljo veliko uhanov, ogrlic in obeskov, ki imajo precej minimalističen videz, a hkrati ravno zaradi tega delujejo precej moderno. No, same cene letošnje kolekcije pa so kot po navadi, cenovno zelo ugodne. Noben od izdelkov namreč ne presega devetdesetih evrov, poleg tega pa imajo najvišjo ceno jasno ogrlice in zapestnice iz srebra, medtem ko najdražji prstani ali pa uhani na primer, nosijo ceno le malo nad 50 €. Vidimo torej, da cene vsekakor niso preveč požrešne, nov nakit pa je zasnovan tako, da se prilega modernemu trendu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja