Lepota in Zdravje

Neprecenljivi učinki spiruline

zdravilni učinki spiruline

Ljudje smo vedno bolj brez energije, vedno večkrat smo prehlajeno oz. zbolimo, vedno pogosteje posledično uživamo antibiotike, imamo bolečine tu in tam in posledično smo povsem brezvoljni. Vse to je posledica modernega načina življenja, ki prinese tudi vedno bolj onesnažen zrak in vedno bolj škropljeno hrano, hkrati pa nezdrave prehranske razvade. Na koncu pridemo do tega, da se nam tudi slučajno ne ljubi razmišljati, kdaj bi se rekreirali in kaj zdravega bi skuhali, saj nimamo energije, temveč samo pripravimo predpripravljeno hrano. Zelo slabo, ko pademo enkrat v ta začaran krog. Čim prej naj bo spirulina na vašem dnevnem jedilniku, saj so zdravilni učinki spiruline zares neprecenljivi.

Poceni zdravilni učinki spiruline

Ker ima moderni človek toliko težav s prenasičenim telesom odvečnih snovi in posledičnemu slabemu počutju in številnim obiskom zdravnika, je praktično neverjetno, da se spirulina v prahu še ne prepozna pogosto in da je še nimajo vsi. Verjetno gre razlog za to iskati tudi v napačnem pristopu, ko ljudje danes niti ne vedo, kaj delajo narobe in kaj bi morali spremeniti na sebi, pri tem pa spremeniti tudi mnenje, da zdrav način življenja ni drag in tudi da ne vzame veliko časa. Kaj pa življenje, ko veliko pojeste, pa nikoli niste siti, to ni drago? Seveda da je in veliko ceneje in jasno bolj zdravo je, če se uživa spirulina in sploh ne pride do težav.

Spirulina tudi zdravi

Vsi tisti, ki imajo težave s holesterolom, povišano ravnjo sladkorja, vam primanjkujejo vitamini in minerali ter imate vse težave povezane s prekomerno telesno težo, vam bo spirulina zelo pomagala. Prav tako spirulina vsebuje tudi veliko beljakovin, tako da da tudi občutek sitosti, pa četudi niste zaužili veliko. Glede na to, da se lahko spirulina povsem enostavno zmeša skupaj s pijačo, vsekakor lahko rečemo, da jo je povsem enostavno zaužiti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja