Nakupa darila res ni treba prilagajati priložnosti

Tudi vam dogodki, ko je treba kupiti in prinesti darila, povzročajo skrbi in sive lase, ker nikoli nimate ideje za darila? Vas hkrati vsi po vrsti obremenjujejo še s tem, da je treba nakup darila prilagoditi priložnosti, ker da ob vsaki priložnosti pa čisto vsako darilo ni primerno? Najprej pozabite to, to je veljalo včasih in čeprav vas bo kakšna starejša gospa malo grše gledala, ker tega pravila ne upoštevate, nič zato. Nič ni narobe, če otroku za obhajilo kupite darilni bon za na primer zip line, zorbing ali kaj takega. Zakaj bi dali denar, če pa se lahko odločite za nakup darila, ki si ga otrok želi.

 

Pri otrocih pazite, da so dovolj stari za nakup darila, ki si ga želijo, sicer pa nekih drugih omejitev ni

Pri nakupu darila za otroka morate paziti edino na to, da kupite takšnega, ki je primeren za starost otroka, kateremu se je darilo kupilo. Največja težava nastane pri kakšnih adrenalinskih doživetjih, kot je skok s padalom, zip line, ki bi bil primeren samo za eno osebo – omogočen mora biti tandem. Ostalo velja enako tudi pri drugih doživetjih. Kar se tiče erotičnih pripomočkov ali pa doživetij, je tudi povsem jasno, da takšna darila niso primerna za otroka, ostalih omejitev pa ni, kot rečeno, pa pozabite tudi na to, ali je darilo za neko določeno priložnost primerno ali ne.

Drugače pa velja, da za ostale starostne skupine tudi ni nobenih omejitev, edino, kar pa je smiselno paziti, pa je pri kakšnih adrenalinskih doživetjih. Nikakor ni smiselno, da se odločite za nakup takšnega darila, če pa obdarjena oseba tega nikakor ne prenese. Dejansko se vrže denar skozi okno, kot če karikiramo, saj obdarjeni tega darila zagotovo ne bo sam unovčil ali pa ga bo na koncu celo prodal, da bo imel vsaj nekaj od prejetega darila.